[ŽT] Nauji grasinimai NATO. Ką skelbia Rusija  ()

„Tai yra visiškai teisėtas tikslas.“


Aleksandras Gruško
Aleksandras Gruško
© Stop kadras | https://www.youtube.com/watch?v=jxzGlG5FKLY&t=8s

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei Ukrainos teritorijoje atsiras NATO bazės, jos taps „teisėtu Rusijos taikiniu“, interviu Rusijos žiniasklaidai sakė Rusijos užsienio reikalų viceministras Aleksandras Gruško.

„Šios bazės sudegs. Ten [Ukrainos teritorijoje] jau buvo Javorivo poligonas, kuriame NATO mokė karius. Ir viskas. Tai yra visiškai teisėtas tikslas“, - sakė diplomatas, atsakydamas į klausimą „kaip Rusija reaguos, jei Šiaurės Atlanto aljansas išklausys Kyjivo prašymus grįžti prie mokymų Ukrainoje praktikos ir ten dislokuos remonto bazes“.

[Vokietija] Net 2 kartus pigiau nei Lietuvoje! „Jau 3 mano žvejai draugai užsisakė šį įrenginį, pamatę ką sugeba maniškis, ir toliau jį rekomenduoju visiems“
8211

Nuostabi kaina

Vokietijos sandėlis, labai retas atvejis

Itin ribotas kiekis

Puikus daiktas, labai perkamas

Išsamiau

Anot jo, Rusijos grėsmė egzistuoja tik amerikiečių, Vakarų europiečių galvose: „Ir būtent tų, kurie šiandien savo politiką grindžia konfrontacija su Rusija.

 

Tiesa ta, kad Vakarų elitas anksčiau ar vėliau turės pranešti savo visuomenei, kodėl ir kur tie pinigai nukeliavo... O kad eiliniam žmogui atrodytų daugiau ar mažiau patikima, jie sakys: taip, mes tai padarėme viską, kad Rusija mūsų nepultų, o jei nebūtume to padarę, ji būtų mus užpuolusi. Tai, žinoma, yra dabartinės situacijos paradoksas“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(26)
(-20)

Komentarai ()