[ŽT] „Jie užsidarė, užsitvėrė, užsistatė ir sėdi.“ Kur laivai  ()

Laivai yra apsupti nuskendusių baržų.


Novorosijskas
Novorosijskas
© Arthur Vanzetti, CC BY 3.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Novo-2010-08-27-043.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija slepia savo laivus nuo Ukrainos atakų Novorosijsko įlankoje, Rusijos Federacijos pietuose, kur jie apsupti nuskendusių baržų, ketvirtadienį, balandžio 4 d., per telemaratoną sakė Ukrainos karinio jūrų laivyno atstovas Dmitrijus Pletenčukas, rašo „NV“.

[Mažiausia kaina istorijoje!] Su kuponu įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų. Analogai neprilygsta nė iš tolo (Video, „Swiitol C24 Pro“)
5452 4

Mažiausia fiksuota kaina istorijoje!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Dabar jie iš tikrųjų užsidarė Novorosijsko bazėje, užtvėrė įėjimą į uostą, pastatė užtvaras ir tiesiog sėdi ten“, – sakė atstovas.

Anot jo, būdą laivus apsaugoti nuskendusiomis baržomis Rusija naudojo apie 10 metų, taip pat ir Krymo okupacijos metais. Taip pat tos baržos, ant kurių pritvirtintos užtvaros, naudojamos vadinamajai Krymo tilto apsaugai nuo Ukrainos bepiločių orlaivių, sako D. Pletenčukas.

 

Jis pridūrė, kad šiuo metu Juodojoje ir Azovo jūrose nėra Rusijos raketų vežėjų. Karinio jūrų laivyno atstovo teigimu, Viduržemio jūroje yra trys priešo laivai, sparnuotųjų raketų „Kalibr“ vežėjų nėra.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(44)
(0)
(44)

Komentarai ()