[ŽT] „Negalime sau leisti žaisti rusišką ruletę.“ Ką skelbia britai  (3)

Rusija stumia pasaulį į prieškarį.


Darželis Dnipre po rusų atakos balandžio 2 d.
Darželis Dnipre po rusų atakos balandžio 2 d.
© State Emergency Service of Ukraine (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Kindergarten_in_Dnipro_after_Russian_attack,_2024-04-02_(03).webp

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jungtinės Karalystės valstybės sekretorius gynybai Grantas Shappsas teigia, kad Rusijos ir kitų autoritarinių šalių veiksmai rodo, kad pokaris baigėsi.

Iš pokario pasaulio persikėlėme į prieškarinį. Rusija grasina mūsų kaimynams. Kinija darosi vis agresyvesnė. Iranas naudojasi savo įgaliotiniais, kad sukeltų regioninį chaosą nuo Artimųjų Rytų iki Jemeno sąsiaurio. O Šiaurės Korėja nuolat žvangina savo branduoliniu kardu. Šios piktavališkos jėgos vis labiau susivienija, o mūsų demokratija yra jų taikiklyje“, – rašė Shappsas.

[EU+mažiausia kaina istorijoje!] Būtinas daiktas meistraujantiems. Su 2 baterijomis ir stulbinamos kainos aukščiausios kokybės 21V „Geevorks“ kampinis šlifuoklis
8500 2

Mažiausia fiksuota kaina!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

Šiomis aplinkybėmis, pasak jo, NATO šalys turi stiprinti savo gynybinius pajėgumus ir didinti išlaidas gynybai bent iki 2 % BVP. „Tačiau kai kurios šalys vis dar negali pasiekti net 2 %. Tai negali tęstis. Negalime sau leisti žaisti rusišką ruletę dėl savo ateities“, – sakė Shappsas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(44)
(1)
(43)

Komentarai (3)