[ŽT] „Kalibr“ ir „Iskander“ kaip ant delno. Ką slapto skelbia RSK (Video)  ()

Kovotojai teigia informaciją gavę iš vieno iš informatorių. Dokumentuose yra duomenys apie visus gamybos etapus ir pagrindinius atsakingus asmenis.



© RSK (stop kadras) | https://youtu.be/TCZgnNORqIc?si=WKePqkS8L3Ani4Z-

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos savanorių korpuso (RSK) kibernetinis padalinys atliko operaciją, siekdamas gauti slaptos informacijos apie sparnuotųjų raketų „Kalibr“ ir balistinių raketų „Iskander“ gamybą. Apie tai pranešė oficialus RSK „Telegram“ kanalas.

Kovotojai gavo daug slaptos informacijos apie Rusijos balistines ir sparnuotąsias raketas. Duomenis gavo karo nusikaltėlių ieškantis kibernetinis padalinys, užsiimantis aktualios informacijos paieška ir įsilaužimu į Rusijos karo pramonės įmones. „Kalibr“ ir „Iskander“ atveju duomenis nutekino vienos iš strateginių Rusijos įmonių informatorius.

[Pasaulinė premjera] Iš EU su kuponais „Touroll U1/J1“ serijos el. dviračiai tik nuo 499€. Su įspūdingomis dovanomis. Ribotas kiekis ir laikas (Video)
5026 8

Pasaulinės premjeros pasiūlymai

Specialūs kuponai

Galioja tik iki 2024-04-16!

Dovanos

Iš EU - saugus ir greitas pristatymas

1 metų garantijos

„Touroll J1“, „Touroll J1 ST“, „Touroll U1 29“ ir „Touroll U1 26“

Išsamiau

RSK gavo visą reikiamą informaciją apie raketas, taip pat apie įmonės vadovų įvykdytus karo nusikaltimus. Duomenyse pateikiama informacija apie visą raketų gamybos procesą, nuo sutarties sudarymo pradžios iki komponentų tiekimo ir galutinio surinkimo.

 

Pažymima, kad gauta informacija padės atlikti papildomas operacijas, kuriomis jau dabar siekiama pašalinti pagrindinius už gamybą atsakingus asmenis. Tai ne pirmas kartas, kai Rusijos karo pramonės įmonė yra pažeidžiama kibernetinių atakų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(118)
(4)
(114)

Komentarai ()