[ŽT] 10 000 000 + 1 000 000 nuo Latvijos. Kas atvyksta  ()

„Latvija nori ir toliau remti Ukrainą.“


Karas Ukrainoje. Dronas
Karas Ukrainoje. Dronas
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=766681795644901&set=pcb.766682072311540

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Latvija ketina „labai greitai“ nusiųsti į Ukrainą bepiločių orlaivių už milijoną eurų, remdamasi Vakarų šalių koalicija, sakė premjerė Evika Silina.

„Latvija nori ir toliau remti Ukrainą. Jau šį mėnesį atsiųsime karinės pagalbos paketą. Taip pat pasirūpinome logistika, amunicija ir ginklais. Taip pat bus siunčiami dronai padėti Ukrainai“, – sakė ji bendroje spaudos konferencijoje su Ukrainos ministru pirmininku Denysu Šmyhaliu.

[Mažiausia kaina istorijoje!] Su kuponu įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų. Analogai neprilygsta nė iš tolo (Video, „Swiitol C24 Pro“)
5446 4

Mažiausia fiksuota kaina istorijoje!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Taip pat, anot jos, šalis šį mėnesį skirs karinės pagalbos paketą ir 10 milijonų eurų pagal Čekijos iniciatyvą pirkti Ukrainai amuniciją.

„Tikėtina, kad ukrainiečių dronų atakos išmušė daugiau nei 10% Rusijos naftos perdirbimo pajėgumų, galbūt iki 15%. Ir, atsižvelgiant į žalos mastą, remontas gali užtrukti daug laiko ir brangiai kainuoti“,  – sakė aukšto rango NATO pareigūnas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(43)
(2)
(41)

Komentarai ()