Raketų sistema „Bastion“. Ukraina skelbia netikėtą pareiškimą. Skelbiamos detalės  ()

Ukrainos skaitmeninės transformacijos ministras Michailas Fiodorovas praneša, kad Ukraina okupuotame Krymo pusiasalyje aktyviai ieško raketų sistemų „Bastion“. Ieško, aišku, tam, kad jas sunaikintų.


3K55 „Bastion“
3K55 „Bastion“
© Mil.ru (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:3K55_Bastion#/media/File:%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81_%D0%91%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BE%D0%BD_%D0%BF%D0%B5%D1%80

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Fiodorovas praneša, kad būtent iš „Bastion“ leidžia hipergarsines raketas „Cirkon“, kurios per kelias minutes pasiekia Ukrainos miestus. Jos vien Kyjivo sritį atakavo mažiausiai du kartus. Ukrainos žvalgybos duomenimis, rusai „Cirkon“ raketomis bando prasiskverbti per oro gynybą, nes jas labai sunku numušti dėl jų greičio.

„Bastion“ yra mobilūs raketų paleidimo įrenginiai. Jie leidžia „Cirkon“ raketas iš skirtingų Krymo vietų, todėl labai svarbu šias sistemas susekti ir jas sunaikinti. „Bastion“ nėra didelis įrenginys, jį lengva paslėpti, o „Cirkon“ paleidimas trunka vos kelias akimirkas, todėl surasti šiuos rusų ginklus yra labai sudėtinga. Bet yra kas gali padėti.

[Vokietija] Beprotiškos kainos siurblys! Laidinis, 650W, 14kPa, HEPA filtras ir kt. Paskutiniai vienetai („ENCHEN V1“)
1347

Nuostabi kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puikių savybių

Ribotas kiekis

Išsamiau

Fiodorovas paskelbė ypatingą pareiškimą. „Kreipiuosi į laikinai okupuoto pusiasalio gyventojus. Mums reikia visos informacijos apie „Bastion“:

  • raketų paleidimo aikšteles;
  • sistemų saugojimo vietas;
  • raketų saugojimo aikšteles;
  • degalų papildymo vietas.“

 

Ukrainai taip pat reikia informacijos apie „Bastion“ įgulas: karių vardus, pareigas, tarnybos ir gyvenamasias vietas.

„Duomenų apie „Bastion“ labai reikia. Jų sunaikinimas sumažins galimybę rusams apšaudyti Ukrainos miestus“, sakė Fiodorovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(127)
(9)
(118)

Komentarai ()