„Aš žinau...“ Kas nužudys Putiną (Video)  ()

Atsakė trumpai ir aiškiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žurnalistas Aleksejus Gomonas paklausė Denyso Desiatniko, kodėl Putinas bijo visų, taip pat ir savo vidinio rato. Į tai buvęs Izraelio specialiųjų pajėgų vadas ir Ukrainos gynybos ministerijos Pagrindinio žvalgybos direktorato pulkininkas leitenantas Denysas Desiatnikas atsakė trumpai ir aiškiai.

„Net iš veido tipo matosi, ir mes visi tai žinome, kad jis pats savaime yra bailys. Be to, kad jis bijo, jis yra labai atsargus: jo apsaugos tarnybos neprileidžia artyn nei vieno prie jo, nes yra tikimybė, kad bus pasikėsinta į jo gyvybę, bet kol kas, kiek aš žinau, nebuvo jokių pasikėsinimų. Jo apsaugos tarnybos dirba labai gerai“.

[Vokietija] Beprotiška išmanioji spyna. Galima užrakinti/atrakinti net 7 skirtingais būdais ir kurti scenarijus! („Aqara Smart Door Lock A100 Pro“)
2965 2

Mažiausia kaina

Labai ribotas kiekis

Tinka EU tipo durims

Fantastiškas funkcionalumas

Išsamiau

Denyso Desiatniko interviu galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Kas nužudys Putiną. Patyręs specialiųjų pajėgų karys apie tai, kas gali nuspręsti nužudyti Putiną, pasakė taip: „Visi supranta, kad tas, kuris mėgins nužudyti Putiną, neišgyvens: nesvarbu, kokius pinigus jis gaus, bet jis gyvas iš ten neišeis. Tai tiesiog neįmanoma.Gal tai bus įmanoma, grasinant jo artimiesiems ar kaip nors kitaip darant spaudimą jo artimam ratui, tuomet taip, gal įmanoma. Papirkti taip pat nieko neįmanoma, nes saugumo tarnyboje dirba FSB pareigūnai, jie nėra kvailiai ir supranta, kad tas, kuris bandys eliminuoti Putiną, bus sunaikintas“.

 

Desiatnikas taip pat paaiškino, kodėl Kremlius visomis jėgomis bando nužudyti Zelenskį: „Bandymų yra ir bus, nes Putinui labai naudinga pašalinti Zelenskį ir tuo palaužti Ukrainos žmones ta prasme, kad kurį nebus lyderio, o tai netgi gali pakeisti karo eigą. Nemanau, kad Putinui bus taip lengva pašalinti Zelenskį, net jei jei jis to labai norėtų, o jis to tikrai nori. Ukrainos prezidento saugumo tarnyba veikia aukščiausiu lygiu ir nuolat yra aukštoje parengtyje“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(102)
(5)
(97)

Komentarai ()

Susijusios žymos: