„Rusijos oro gynybos nepakanka“. Putino gamyklos priverstos gintis pačios  (2)

Ukrainos dronų atakos kelia rimtą galvos skausmą Rusijos kariuomenei ir naftos pramonei.



© kishjar? (CC BY 2.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Moscow_oil_refinery_(52205614839).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos dronų atakų prieš Rusijos infrastruktūrą daugėja, todėl Rusijos įmonės turi pačios ieškoti apsaugos savo gamykloms, rašo „Bloomberg“. Pastebima, kad privačių sistemų, skirtų dronų atakoms atremti, paklausa per pastaruosius metus išaugo keturis kartus. „Bloomberg“ skaičiavimais, Rusija nuo karo pradžios sugebėjo bent dvigubai padidinti tokios įrangos gamybą. Gaila, bet tai reiškia, kad ateityje Rusijos naftos pramonės objektai bus mažiau pažeidžiami.

Net 2 kartus pigiau nei Lietuvoje žaibiško įkrovimo universalūs belaidžiai „Xiaomi“ telefonų įkrovikliai. Ribotas kiekis
3011

Fantastiškai geros kainos

Greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą

Skirtingi modeliai: 50W arba 55W

Papildomai su 67W įkrovikliu 6A laidu

Išsamiau

Kuo ginsis rusų naftos perdirbimo gamyklos? Pirmiausia, žinoma, elektroninės karybos sistemomis, kurių paklausa išaugo taip, kad nespėja jos patenkinti. Valstybinės Rusijos įmonės ir institucijos pernai elektroninei saugai išleido 18,4 milijonų dolerių. Mobilios nuo dronų saugančios sistemos kainuoja apie 8 tūkstančius dolerių. Arba gerokai daugiau.

 

Balandžio 3 dieną Tatarstano vadovas Rustamas Minichanovas po Ukrainos dronų atakų pareiškė, kad reikia ne laukti, kol pradės veikti priešlėktuvinė gynyba, o savarankiškai ginti energetikos įmones.

Vienas iš Ukrainos atakų prieš Rusiją tikslų yra priversti rusus atitraukti savo oro gynybos sistemas. Jei jos gins naftos perdirbimo bendroves Rusijoje, jų nebus Ukrainoje, o tai atvers šiek tiek erdvių veikti prieš okupantus.

(9)
(0)
(9)

Komentarai (2)