[ŽT] Rusijoje trūksta degalų, todėl nuspręsta pabloginti jų kokybę  ()

Apytiksliai skaičiuojama, kad Ukrainos dronų atakos pašalino apie 10-15% Rusijos naftos perdirbimo pajėgumų. Net neaišku, kiek laiko truks nukentėjusių gamyklų remontas. Taigi, Rusija imasi priemonių, kad nepritrūktų degalų.



© kallerna (CC BY-SA 3.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Petrol_stations_in_Russia#/media/File:Diesel_spill.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija svarsto galimybę „šiek tiek sušvelninti“ degalų aplinkosaugos standartus, rašo „Reuters“. Toks sprendimas būtų priimtas siekiant leisti naudoti žemos kokybės benziną esant galimam degalų trūkumui. Šaltiniai skaičiuoja, kad tai gali 10% padidinti vidaus rinkai prieinamo benzino, kurio pakaktų augančiai paklausai patenkinti.

Miesto žvėriukas! Modernus dizainas, ultra lengvas, smagiai valdomas, galingas ir greitas. Išbandėme neregėtą el. dviratį (Video, Foto, „Engwe P20“ apžvalga)
8312 4

„Engwe P20“ - ką tik pristatytas el. dviratis. Toks, kokio šis gamintojas dar niekada nėra pristatęs. Modernaus dizaino, ultra lengvas, galingas, greitas, ypatingai smagiai valdomas, kompaktiškai sulankstomas, puikūs techniniai sprendimai. Ar viskas taip tobula? Na, šis dviratis skirtas tikrai ne kiekvienam.

Išsamiau

2016 metais Rusijoje uždrausta prekiauti benzinu, žemesniu už Euro-5 standartą. Dabar, kaip pranešama, Rusijos energetikos ministerija svarsto galimybę sumažinti kai kurių priedų ir etanolio kiekį benzine, kad būtų sukurtas pagrindas papildomai benzino gamybai. Tai yra, benzino bus galima pagaminti daugiau, nes pats procesas bus paprastesnis. Sieros kiekis benzine liks nepakitęs, bet apskritai kokybė bus prastesnė.

(4)
(8)
(-4)

Komentarai ()