Kaip lengvai sunaikinami kiniški rusų keturračiai (Video)  ()

Dabar daug kalbama apie tai, kad Ukrainai trūksta ginklų ir amunicijos. Tai yra tiesa, labai didelė problema. Tačiau ir rusai verčiasi sunkiai.



© Ekrano nuotrauka

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Plačiai apdainuoti Rusijos kariniai resursai nėra neišsemiami. Technika yra sunaikinama, genda ar tiesiog turi būti laikoma šalyje nenumatytiems atvejams. Be to, fronto linija yra labai ilga ir turimus pajėgumus reikia joje paskirstyti. Taigi, ir rusams trūksta technikos. Jei netrūktų, jie nenaudotų technikos, kurią ukrainiečiai pašaipiai vadina „golfo vežimėliais“.

Tie keturračiai – tai kiniški „DesertCross 1000-5“. Jie praverstų ūkyje, sode, galbūt tiktų miesto parkų prižiūrėtojams. Tačiau rusai naudoja šiuos keturračius net ir kelionei į šturmus.

[Vokietija!] Tik 29€ už kampinį šlifuoklį. Būtinas daiktas meistraujantiems. Ribotas kiekis
5023 1

Puiki kaina!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Gera kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

Štai kaip atrodo tokio daikto sunaikinimas:

 

Abu „DesertCross 1000-5“ važiavę rusai tikrai buvo sužeisti. Tas keturratis yra ne tik nešarvuotas, bet ir visiškai atviras.

Kas nors prisimins tai, kad ukrainiečiai važinėja bagiais. Skirtumas tas, kad Ukraina nepasirinko būti užpulta. Ir ukrainiečių bagiai naudojami ne puolimui, o greitam reagavimui į naujas grėsmes. Pavyzdžiui, kai reikia pervažiuoti tarp dviejų įtvirtintų taškų, nuvežti amunicijos, pabandyti numušti kokį droną. Rusai savais golfo vežimėliais važiuoja į puolimus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(28)
(0)
(28)

Komentarai ()