Kulminacija. „Greičiau nei Avdijivka.“ Ką skelbia ISW  ()

Rusijos valdžios tikslas yra paimti Časiv Jarą.



© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=640561874923561&set=pb.100069092624537.-2207520000.

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariai gali nespėti užimti viso Časiv Jaro miesto Donecko srityje anksčiau nei gegužės 9 d. Tačiau jie gali patekti į rytinį gyvenvietės rajoną. Tai pranešama naujoje Amerikos karo studijų instituto (ISW) ataskaitoje. Ataskaitoje teigiama, kad Ukrainos gynybos pajėgų artilerijos ir oro gynybos sistemų trūkumas leis rusams greičiau žengti į priekį miesto užėmimo operacijos metu.

Analitikai savo ataskaitoje priminė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiojo vado Oleksandro Syrskio pareiškimą apie Rusijos armijos vadovybės įsakymą iki Pergalės dienos, gegužės 9 d., užimti Časiv Jarą.

Pasak amerikiečių ekspertų, Rusijos valdžios tikslas paimti Časiv Jarą vos per tris su puse savaitės rodo, kad jie tiki, kad jų armija galės užimti miestą greičiau nei Bachmutą 2023 metų gegužę arba Avdijivką 2024 metų vasarį.

[Kuponas+EU!] Tik 189€ už puikias lazerines graviravimo stakles. Pasaulinio lygio gamintojas ir apžvalgininkų pagyros. Ribotas kiekis (Video, „Swiitol E6 Pro“)
2798 2

Ypatingai gera kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puikios savybės, garsus gamintojas, giriamas apžvalgininkų

Išsamiau

Metamos gigantiškos pajėgos. „Tikėtina, kad Rusijos armijos vadai mano, kad dėl nuolatinio kritinio amunicijos trūkumo Ukrainoje Rusijos pajėgos per kelias savaites užims Časiv Jarą, nepaisant ISW įvertinimo, kad Rusijos pajėgos kol kas pasiekė tik rytinę Kanalo mikrorajono dalį rytiniame Časiv Jaro rajone. Tačiau Rusijos vadovybė nuolat kelia nerealius tikslus rusų pažangai, o Rusijos tinklaraštininkas išreiškė viltį, kad Rusijos pajėgos iki gegužės 9 dienos galės tiesiog patekti į Naująjį mikrorajoną Časiv Jaro pietryčiuose“, – rašoma pranešime.

 

Rusai greičiausiai nori pasinaudoti dideliu Ukrainos artilerijos ir oro gynybos trūkumu, kuris yra labai svarbus Ukrainos gynybai.

Rusijos karinė vadovybė tęs puolimo operacijas Časiv Jare iki jų kulminacijos. Tačiau rusai gali žengti į priekį greičiau nei ankstesnėse operacijose, atsižvelgiant į dabartinį artilerijos ir oro gynybos sistemų trūkumą Ukrainoje“, – apibendrina ekspertai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(38)
(-37)

Komentarai ()

Susijusios žymos: