„Blickrygas“. Atėjo „mirties zona“. Tai fronto paralyžius  ()

Karo Ukrainoje eiga keičiasi, lygiai kaip ją pakeitė tankai Pirmojo pasaulinio karo metais.


Bepiločiai orlaiviai pakeitė karo Ukrainoje eigą
Bepiločiai orlaiviai pakeitė karo Ukrainoje eigą
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=771724071807340&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bepiločiai orlaiviai gali pakeisti karo Ukrainoje eigą, kaip ir tankai Pirmojo pasaulinio karo metais, nes bepiločiai orlaiviai iš tikrųjų lemia fronto paralyžių.

Apie tai kalbama „The Washington Post“ publikacijos medžiagoje.

Straipsnio autoriai pažymi, kad bepiločiai orlaiviai neigiamai veikia šturmo grupių judėjimą. Dėl to, kad fronte vis dažniau naudojami nedideli bepiločiai orlaiviai, „pilkoji zona“ virto „mirties zona“, teigiama straipsnyje.

[Vokietija] Tik 90€ ir tokios galimybės! Fantastiškas langų valymo robotas su DI. Paskutiniai vienetai (Video, „Liectroux HCR-09“)
2934 2

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Nuostabios galimybės

Ribotas kiekis

Išsamiau

„The Washington Post“ komentare atskirosios šturmo brigados, pavadintos košo atamano Ivano Sirko vardu, Code 9.2 smogiamųjų bepiločių orlaivių būrio vadas Oleksandras Nastenko aiškino, kad kovotojai, kurie nebijo judėti naktį stebimi priešo dronų „žvilgsnio“, žūsta akimirksniu.

Kartu kariškis tvirtina, kad karo eiga pasikeitė būtent dėl palyginti nebrangių dronų. Iš pradžių Ukraina dėl jų turėjo tam tikrą pranašumą, tačiau vėliau Rusija taip pat pradėjo masiškai gaminti savo dronus.

 

„BRINC Drones“ personalo vadovas Andrew Cote'as teigia, kad viską, kas dabar vyksta fronte, galima pavadinti „dronų karo blickrygu“. Jis įsitikinęs, kad dronai Ukrainoje keičia karybą taip pat, kaip kadaise Pirmojo pasaulinio karo metais tankai.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(44)
(0)
(44)

Komentarai ()

Susijusios žymos: