[ŽT] „Rezervą „suvalgė“ Surovikinas.“ Kiek Rusija turi raketų. Kas žinoma  (4)

Skaičių lemia įvairūs faktoriai.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© SpaceX-Imagery (Pixabay Content Licence)|https://pixabay.com/photos/rocket-launch-night-trajectory-693239/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karinis-pramoninis kompleksas per mėnesį gali pagaminti apie 100-120 raketų, sakė aviacijos ekspertas Konstantinas Krivolapas. Tačiau šie duomenys yra labai netikslūs, nes analizė priklauso nuo daugelio veiksnių.

„Jei 2022-2023 m. buvo galima gauti maždaug objektyvią informaciją, lyginti įvairius šaltinius ir kažką analizuoti konkrečiais skaičiais, tai dabar tenka operuoti netiesioginiais duomenimis, lyginti raketų išlaidų tempus, naudojamų raketų skaičių. Reikia atsižvelgti į politinius aspektus. 850-900 raketų skaičius, apie kurį kalba Ukrainos žvalgybos pareigūnai, iš tikrųjų yra neliečiamas rezervas. Surovikinas tą rezervą seniai „suvalgė“, o paskui pradėjo papildyti“, – sakė ekspertas. 

[Vokietija!] Tik 29€ už kampinį šlifuoklį. Būtinas daiktas meistraujantiems. Ribotas kiekis
5034 1

Puiki kaina!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Gera kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

Pasak Krivolapo, nepaisant to, tam tikrose gamybos srityse rusai perėjo prie 2-3 pamainų, nėra jokių netiesioginių požymių, kad jiems pavyko padidinti ilgojo ir vidutinio nuotolio raketų gamybą.

 

„Manau, kad gamybos lygis yra 100-120 raketų. Bet dar kartą noriu pabrėžti, kad tai duomenys, susiję su bandymu rasti tam tikrą balansą tarp raketų gamybos, išlaidų, atsargų kaupimo ir dabartinės karinės padėties. Todėl čia gali būti labai rimta paklaida“, – pabrėžė ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(30)
(3)
(27)

Komentarai (4)