„Kairėje kabo Solovjovas, dešinėje Simonian, o centre net baisu pagalvoti...“ (Video)  ()

„Mūsų istorijoje buvo toks grafas Muravjovas.“



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistė, RT vyriausioji redaktorė Margarita Simonian televizijos kanalo „Rossija 1“ pokalbių laidoje „Sekmadienio vakaras su Vladimiru Solovjovu“ pasiūlė būdą, kaip kovoti su tais, kurie prieštarauja Rusijos ir Rusijos prezidento Vladimiro Putino politikai.

Laidoje Simonian tuos, kurie paliko Rusiją po Rusijos Federacijos karo prieš Ukrainą pradžios, pavadino „tais, kurie paliko Rusiją“.

Anot Simonian, tie, kurie „išėjo“ pavasarį, „pajuto paūmėjimą“, „suaktyvėjo nostalgija“: „Tam jie turi vieną antidepresantą, tokia autotreniruotė, savipsichoterapija – tai kartuvės. Jie visi save laiko tais, kurie kars. Šią savaitę jie vėl pasisakė, kaip mus visus pakars“.

Iš Simonian žodžių neaišku, kieno pareiškimai ar publikacijos paskatino ją pateikti tokius argumentus. Kaip pasakė ji, „kolektyvinis Makakašinas – Makarevičiaus ir Kašino mišinys“. Ji padarė tokias išvadas: „Jis sėdi kažkur savo lietingame Londone, ir jį aplanko baisi melancholija, plūsta klastingos, baisios mintys: „Ką aš padariau, o gal ką nors ne taip padariau, kodėl išvykau? Jei dabar būčiau tėvynėje, būčiau genijus ant balto žirgo. Dabar dainuočiau sau vieningai su savo šalimi. O gal net būčiau šio choro pagrindinė dainininkas. Ir šis galimos klaidos pojūtis jam sukelia nerimą, ir jis iškart įsivaizduoja kartuves – psichoterapiją. Kairėje kabo Solovjovas, dešinėje kabo Simonian, o centre net baisu, kas kabo centre jo saldžiuose sapnuose“.

[Kuponas+EU!] Tik 189€ už puikias lazerines graviravimo stakles. Pasaulinio lygio gamintojas ir apžvalgininkų pagyros. Ribotas kiekis (Video, „Swiitol E6 Pro“)
2802 2

Ypatingai gera kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puikios savybės, garsus gamintojas, giriamas apžvalgininkų

Išsamiau

Šalies valdžios priešininkams Simonian pasiūlė grįžti prie grafo Michailo Muravjovo, kuris po 1863 m. Lenkijos sukilimo numalšinimo buvo pramintas „koriku“, praktikos: „Mūsų istorijoje buvo toks grafas Muravjovas, visiems žinomas „korikas“. Jis buvo pakarto dekabristo – kito Muravjovo – giminaitis. Ir kai jie dėl to jį kaltino, jis pasakė: „Aš nesu iš tų Muravjovų, kurie buvo pakarti. Aš esu vienas iš tų Muravjovų, kurie patys karia. Ir išties, jis viešai pakorė 128 kovotojus, kuriuos, natūralu, Vakarų spauda vadino ne kovotojais, o maištininkais... Ir ką aš noriu pasakyti: štai tokių korikų mums reikia... Nežinau, ar daeis Lenkijai, ar ne, bet tose teritorijose, kurios jau yra mūsų, mums labai reikia... drausmės“.

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(123)
(-120)

Komentarai ()

Susijusios žymos: