„Bus katastrofiškai sunku.“ Ukrainai artėja karštas periodas. Jau greitai  ()

Ukrainos kariai fronte ruošiasi sunkioms kovoms.


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=744728004506947&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija planuoja naują puolimą. Gegužės pabaigoje – birželio pradžioje okupantai ketina suintensyvinti karo veiksmus. Tai interviu Vokietijos žiniasklaidai sakė Ukrainos Gynybos ministerijos Vyriausiojo žvalgybos direktorato vadovas Kyrylo Budanovas.

Kaip pažymėjo K. Budanovas, rusai artimiausiu metu, būtent gegužės pabaigoje-birželio pradžioje, planuoja suintensyvinti puolimą. Ukrainos žvalgybos vadovas sakė, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos tam bus palyginti gerai pasirengusios. Tačiau kol kas nežinoma, kas bus toliau.

[Kuponas+EU!] Tik 189€ už puikias lazerines graviravimo stakles. Pasaulinio lygio gamintojas ir apžvalgininkų pagyros. Ribotas kiekis (Video, „Swiitol E6 Pro“)
2796 2

Ypatingai gera kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puikios savybės, garsus gamintojas, giriamas apžvalgininkų

Išsamiau

„Be pagalbos mums bus katastrofiškai sunku. Tačiau, pirma, ta pagalba ateina, nors ir nepakankamai gausi. O antra, ji eis ir toliau“, – pabrėžė jis.

 

Anksčiau Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiasis vadas Oleksandras Syrskis pareiškė, kad dabar rusai telkia pastangas įveikti Ukrainos gynybą į vakarus nuo Bachmuto, priėjimą prie Šiaurės Donecko-Donbaso kanalo, užimti Časiv Jaro gyvenvietę ir sudaryti sąlygas tolesniam veržimuisi į Kramatorsko aglomeraciją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(5)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: