„Ten irgi ne medus.“ Patvinusio Orsko meras skundžiasi sunkiu gyvenimu Dubajuje (Video)  (1)

Užtvindyto Orsko meras Vasilijus Kozupica papasakojo apie sunkias gyvenimo sąlygas. Ne Orske, o Jungtiniuose Arabų Emyratuose, kur persikėlė jo šeima.



© Ekrano nuotrauka

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai žodžiais tai neiga, bet veiksmais visiškai sutinka – jei įmanoma negyventi Rusijoje, reikia ten negyventi. Dauguma valdančiojo elito žmonių savo vaikus išleido gyventi į Vakarų šalis. Putino, Peskovo, Lavrovo, Šoigu ir kitų valdžios žmonių vaikai gyvena arba bent jau neseniai gyveno Vakaruose. Arba, kartais, Artimuosiuose Rytuose.

Štai Orsko mero Vasilijaus Kozupicos šeima įsigijo butą Dubajuje už 33 milijonus rublių (apie 33 tūkstančius eurų). Orskas dabar skęsta, bet Kozupica teigia, kad gyventi Dubajuje irgi nėra lengva. Tiesa, meras su žmona giriasi, kad lieka Orske.

[Vokietija] Fantastiški suktukai-grąžtai tik 30€! Su 2 baterijomis, reguliuojami greičiai, 23+1 padėtys ir kt.
5317 4

Nuostabai geros kainos

Iš Vokietijos greitas ir saugus siuntimas

Du skirtingi modeliai

Puikus funkcionalumas

Išsamiau

Kozupica išsigynė, kad jo sūnus yra geologijos inžinierius ir buvo pakviestas dirbti į Jungtinius Arabų Emyratus. Taip jau sutapo, kad Orsko mero sūnus išvyko iš karto po mobilizacijos paskelbimo. Kitaip tariant, tas butas nėra Orsko mero. Be to, užtvindyto miesto gyventojams meras sakė, kad gyvenimas Dubajuje irgi nėra lengvas.

 

Beje, ten irgi gyvenimas ne medus. Labai karšta, klimatas labai sunkus. Dabar jis ten dirba. Didžiuojuosi, kad mano vaikai viską pasiekia patys, ir to niekada neslėpiau“, – sakė Kozupica. Kartu jis patikino, kad žmona lieka su juo ir „išgyvena šiuos sunkius laikus“.

(5)
(12)
(-7)

Komentarai (1)