Neįtikėtina! Zelenskis pasiruošęs derėtis su Rusija (Video)  ()

Ukraina negalės laimėti be JAV paramos.


V. Zelenskis
V. Zelenskis
© Stop kadras | https://www.youtube.com/watch?v=7hwxZrkxlpU

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina yra pasirengusi deryboms su Rusija. Tai sakė Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis interviu JAV televizijos kanalui „PBS NewsHour“.

Jis sakė, kad oficialusis Kyjivas tikrai pasiruošęs deryboms su norinčiais taikos: „Bet Rusija nenori taikos. Taigi, mes suprantame, kad V. Putinas nėra pasirengęs jokioms deryboms. Jis nenori. Jam neįdomu. Jam reikia pergalės, o Maskva neketina derėtis dėl karo pabaigos“.

[Kuponas+EU!] Tik 189€ už puikias lazerines graviravimo stakles. Pasaulinio lygio gamintojas ir apžvalgininkų pagyros. Ribotas kiekis (Video, „Swiitol E6 Pro“)
2796 2

Ypatingai gera kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puikios savybės, garsus gamintojas, giriamas apžvalgininkų

Išsamiau

V. Zelenskio teigimu, Taikos viršūnių susitikimas Šveicarijoje vyks šių metų birželio viduryje: „Bus parengtas karo užbaigimo planas. Šis viršūnių susitikimas vyks be Rusijos. Nes Rusija gali sutrukdyti šiems planams“.

V. Zelenskis taip pat sakė, kad vaikai Ukrainoje viską supranta: „Jie, įskaitant mano vaikus, labiau tiki pergale nei kai kurie mūsų partneriai. Mūsų vaikai žino atsakymus į visus klausimus. Jie supranta, kad karo pabaiga priklauso nuo kai kurių veiksnių. Tačiau jie yra tikri, kad mes laimėsime, mūsų vaikai tuo neabejoja“.

 

Šalies vadovas pažymėjo, kad jo vaikai nerimauja dėl jo likimo: „Manau, jie bijo, ar aš išgyvensiu karą“.

V. Zelenskis teigė, kad Ukraina negalės laimėti be JAV paramos: „Atvirai pasakius, be Kongreso pagalbos mes neturėsime šansų laimėti. Mums tai labai sunku. Nes Rusija yra pranašesnė kariais ir įranga“.

Jis taip pat pabrėžė, jog Rusija puola Ukrainos teritoriją iš okupuoto Krymo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(22)
(4)
(18)

Komentarai ()