„3.40. Dega aviacijos eskadrilės.“ Ką užfiksavo VIIRS (Foto, Video)  ()

Galingi sprogimai Džankojuje. Dega vienas pagrindinių Rusijos Federacijos karinių aerodromų Kryme.



© NashaCanada (Stop kadras) | https://twitter.com/NashaCanada/status/1780447820241150421

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Balandžio 17-osios naktį laikinai okupuotame Kryme prie Džankojaus pasigirdo keli garsūs sprogimai. Vietinių „Telegram“ kanalų duomenimis, dega karinis aerodromas.

Maždaug 4 valandą ryto vietos gyventojai pranešė apie didelį gaisrą netoli karinio aerodromo. Prieš gaisrą pasigirdo keli stiprūs sprogimai.

„Keli garsūs sprogimai buvo girdėti apie 4 val., pirmasis – apie 3.40 val. Po to, pasak liudininkų, aerodromo teritorijoje kilo gaisras“, – rašo „Telegram“ kanalas „Krymo vėjas“.

Vėliau vietiniai „Telegram“ kanalai paskelbė naujų sprogimų vaizdo įrašų. Sprogimai prasidėjo prieš paskelbiant pavojaus signalą kariniame dalinyje.

[Vokietija!] Tik 34€ ištraukiama sodo žarnos ritė su reguliuojamu 7 funkcijų purkštuvo antgaliu. Paskutiniai vienetai
4337 5

Nuostabiai gera kaina

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Labai gera kokybė ir panaudojimo galimybės

Išsamiau

Šiuo metu nieko nežinoma apie kelių sprogimų Džankojuje priežastis ir pasekmes.

„Telegram“ kanalas „Krymo vėjas“ praneša, kad palydovas užfiksavo šešis gaisrus Džankojaus kariniame aerodrome ir šalia jo.

VIIRS/Suomi NPP palydovas užfiksavo šešis didelius gaisrus Rusijos kariniame aerodrome Džankojaus mieste. Nuotraukos laikas – 03:41 Maskvos laiku“, – rašoma pranešime.

 

Džankojaus karinis aerodromas yra pagrindinis Rusijos armijos logistikos centras ir atakos sraigtasparnių bazė. Džankojuje yra dislokuotas Rusijos Federacijos Pietų karinės apygardos 4-osios oro pajėgų ir oro gynybos vadovybės 27-osios mišrios aviacijos divizijos 39-asis sraigtasparnių pulkas, kurį sudaro trys aviacijos eskadrilės. Joje yra tokie sraigtasparniai kaip Mi-8, Mi-35M, Mi-28, Ka-52.

Be to, Džankojaus mieste yra Rusijos Federacijos FSB pasienio tarnybos sraigtasparniai.

Be to, „Telegram“ kanalo „Krymo vėjas“ teigimu, aerodrome buvo ne tik atakos sraigtasparniai. Anksčiau aerodrome buvo pastebėti raketų paleidimo įrenginiai S-300/S-400.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(65)
(0)
(65)

Komentarai ()

Susijusios žymos: