„Sumalė į miltus.“ Žlugo svarbiausias koziris. „Per vieną naktį“ (Video)  ()

Pamatė kaip iš tikrųjų atrodo mūšis su NATO.



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skabejeva, Simonian, Solovjovas ir kiti Putino propagandistai seniai įtikinėja Rusiją, kad „karas vyksta ne su Ukraina, o su visa NATO“. Ši istorija ilgą laiką veikė kaip stimulas, paaštrindama, jei ne masių, tai pačių propagandistų, Rusijos Federacijos suverenios didybės toksikozę. Visos Rusijos armijos Ukrainoje gėdos buvo priskiriamos priešo „didingumui ir visagalybei“, tačiau vieną balandžio naktį šis Putino mitas buvo sumaltas į miltus.

Apie tai savo „Telegram“ kanale rašė Rusijos opozicijos publicistas Aleksandras Nevzorovas.

[Kuponas+EU!] Tik 189€ už puikias lazerines graviravimo stakles. Pasaulinio lygio gamintojas ir apžvalgininkų pagyros. Ribotas kiekis (Video, „Swiitol E6 Pro“)
2802 2

Ypatingai gera kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puikios savybės, garsus gamintojas, giriamas apžvalgininkų

Išsamiau

„Hotabyčių naktis“, kurioje Iranas paleido raketas ir dronus į Izraelį, aiškiai parodė, kaip iš tikrųjų atrodo mūšis su NATO ir net ne su visu Aljansu, o tik su maža jo dalimi, pažymėjo ekspertas.

 

Ir tapo aišku, kad jau dvejus metus „antrąją pasaulio armiją“ už nosies vedžioja viena Ukraina be realaus palaikymo, neatsižvelgiant į apgailėtinas kalbas ir įvairaus laipsnio „aparatūros“ panaudojimą.

Putino ordos stuburą sulaužė Ukrainos kariuomenė. Būtent ji nugalėjo rusus prie Kyjivo ir nustūmė juos prie „Surovikino linijos“. Nevzorovas padarė išvadą, kad tikra NATO pagalba šį karą būtų baigusi per porą valandų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(77)
(0)
(77)

Komentarai ()

Susijusios žymos: