„Priimtas esminis sprendimas.“ Prasidės didžiulės permainos  ()

Černikas išsakė optimistinę žinią ukrainiečiams.


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=712935201019561&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasaulyje vis galingiau vyksta naujų dujų tanklaivių statyba, o visa tai reikia kažkur saugoti, ir niekur kitur Europos žemyno dalyje nėra geresnių galimybių nei Ukrainoje (ypač Vakaruose). Tiesa, rusai sugriovė Ukrainos kompresorines stotis, pumpuojančias ir aptarnaujančias šias dujas, tačiau į pačią saugyklą gali prasiskverbti tik branduolinė galvutė. Struktūros sunaikinimas, nors ir skausmingas, paprastai yra pataisomas, tikina ukrainiečius karo ekspertas Petro Černikas.

„Rusija supranta, kad tikrai nebegalės sugrąžinti Ukrainos ten, kur matė, ir tai mums tiesiog fantastiškai gera žinia“, – „YouTube“ kanalo „GOVORIT VELIKY LVIV“ eteryje sakė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas Černikas.

[Vokietija!] Puikios kokybės pripučiamos „Lixada“ SUP irklentės smagiausioms vandens pramogoms - ribotas kiekis (Video)
2832

Ypatingai geros kainos

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Pažiūrėkite, kaip genialiai Johnsonas (JAV Atstovų rūmų pirmininkas – red.) pakeitė giesmę. Vos prieš kelias dienas jis sakė „ne, tai neįmanoma“, o dabar sako, kad jei neduosime amerikietiškų kulkų (Ukrainai – red.), turės žūti amerikiečių kareiviai, – pažymėjo ekspertas. – Tai reiškia, kad buvo priimtas esminis sprendimas. Klausimas tik, kada jis bus oficialiai įformintas. Jei tai bus po kelių dienų, tai nėra fatališka.“

 

Strategine prasme šiuo metu galime padaryti esminę išvadą, kad istorijos ratas jau pradėjo judėti Ukrainos pergalės link, sakė Černikas. Kartu pulkininkas patarė tautiečiams nekelti pozityvių lūkesčių kartelės, nes rytoj pergalės nebus. Rusija kovoja įnirtingai, nuožmiai ir negailestingai. Ir ji taip kovoja būtent todėl, kad suvokia savo judėjimą katastrofos, pražūties ir Putino imperijos mirties link.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(323)
(16)
(307)

Komentarai ()

Susijusios žymos: