1,5 km ilgo ir 300 m gylio. „Jie bando įtikinti, kad pas mus jau karinė katastrofa“ (Video)  ()

Rusai griauna mitą apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų sviedinių badą.


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=777329687913445&set=pb.100069092624537.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Dmitrijus Snegiriovas išanalizavo situaciją mūšio linijoje, remdamasis Rusijos karininkų pranešimais. 

Jis paneigė mitą, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos atsidūrė ant nelaimės slenksčio. 

Karo ekspertas ir istorikas Dmitrijus Snegiriovas atkreipė ukrainiečių dėmesį į įdomų reiškinį. Esmė ta, kad Rusijos karininkų pranešimai (netiesiogiai) paneigia Vakarų žiniasklaidos teiginius, jog padėtis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų fronte yra katastrofiška ir beveik gresia neišvengiamu pralaimėjimu. Apie tai kalbama  „Fabrika Novin“ kanalo vaizdo įraše.

[Vokietija!] Puikios kokybės pripučiamos „Lixada“ SUP irklentės smagiausioms vandens pramogoms - ribotas kiekis (Video)
2645

Ypatingai geros kainos

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Visų pirma, kalbėdami apie Chersono kryptį, rusai pažymi, kad ukrainiečiams „pavyko atlikti žvalgybą mūsų kryptimi, taip pat jie padidino dronų-kamikadzių diapazoną iki 20 km nuo Dniepro kranto“.

Tuo pat metu V. Putino pakalikai pabrėžia, kad sužeistųjų evakuacija dabartinėmis sąlygomis yra labai sunki, o netoli kovinio kontakto linijos tai labiau primena ruletę.

Kairiajame Chersono regiono krante Ukrainos ginkluotosios pajėgos išplėtė savo įtakos zoną. Šią informaciją patvirtina ir Rusijos pusė ir Ukrainos ginkluotosios pajėgos, būtent: kontroliuojamos zonos išplėtimas iki 1,5 km ilgo ir maždaug 300 m gylio“, – sakė D. Snegiriovas.

 

Be to, Rusijos įsibrovėliai atkreipia dėmesį į sėkmingą Ukrainos artilerijos, taip pat FPV bepiločių orlaivių veiksmų pobūdį, kurie praktiškai nesuteikia rusams galimybės atlikti rotaciją ir evakuoti sužeistuosius, dronams smogiant į galinę Rusijos armijos infrastruktūrą Chersono srityje. Zaporožės fronte pastebimas FPV dronų su kameromis naudojimas naktiniams skrydžiams Chersono kryptimi. Pasak Rusijos karininkų, Ukrainos kariai taip pat šaudo kasetine artilerijos amunicija.

Tačiau svarbiausia yra tai, kad rusai net griauna mitą apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų sviedinių badą, kalbėdami apie Zaporožės kryptį. D. Snegiriovas neignoravo karščiausios fronto dalies – Časiv Jaro, turėdamas omenyje Rusijos karininkų pareiškimus. Pastarieji pabrėžia, kad nuo tada, kai RF ginkluotosios pajėgos pasiekė Časiv Jaro pakraštį, jų tolesnis žengimas išlieka minimalus.

 

„Vakarų žiniasklaida bando įtikinti, jog dabar jau beveik karinė katastrofa, o Časiv Jaras yra užgrobtas įsibrovėlių, kaip matome, patys rusų kariai pripažįsta, kad tai Ukrainos ginkluotosios pajėgos yra per daug veiksmingos šioje fronto atkarpoje“, – apibendrino analitikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(99)
(2)
(97)

Komentarai ()

Susijusios žymos: