„Išaiškėjo nepatogi tiesa.“ Susimovė rusų propaganda. Šoigu apsimeta, kad nemato (Foto)  ()

Šoigu vizitas tankų gamykloje atskleidė nepatogią tiesą.


Šoigu vizitas tankų gamykloje
Šoigu vizitas tankų gamykloje
© Andrei_bt (Atvira licencija) | https://twitter.com/AndreiBtvt/status/1781249216221786197

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos televizija parodė reportažą apie Sergejaus Šoigu apsilankymą Omske esančioje tankų gamykloje „Omsktransmaš“. Joje gaminami tankai T-80BWM, tačiau filmuotoje medžiagoje buvo užfiksuota ir Rusijos gynybos pramonės būklė. „Wirtualna Polska“ atskleidžia vieno geriausių Rusijos tankų gamybos užkulisius.

Socialiniame tinkle „X“ pasirodė vizito nuotraukos, kuriose matyti naujų tankų T-80BWM eilės, tačiau labiausiai į akis krinta dešinėje pusėje esantys pusiau išardyti surūdiję tankų korpusai. Ekspertai nurodo, kad tai jau net ne anksčiau gamyboje naudoti T-80BW modeliai, o dar senesni T-80B. Kaip rašo „Wirtualna Polska“, iš šių kadrų išaiškėjo nepatogi tiesa.

[Vokietija!] Puikios kokybės pripučiamos „Lixada“ SUP irklentės smagiausioms vandens pramogoms - ribotas kiekis (Video)
2831

Ypatingai geros kainos

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

 

Tankai T-80BWM Rusijoje gaminami nuo 2017 m., jie kuriami giliai perdarant senesnes mašinas. Iki šiol rusų bazė buvo 1985 m. pagaminti tankai T-80BW, tačiau šie, matyt, baigėsi po to, kai 2022 m. buvo masiškai siunčiami į frontą, o turimas senųjų versijų kiekis apima nuo 1978 m. pagamintus T-80B modelius.

 

Tai buvo revoliucinės mašinos, kuriose kaip varomoji sistema buvo naudojama dujų turbina, beveik iš karto suteikianti didžiausią sukimo momentą, palyginti su dyzeliniu varikliu, kurį reikia sukti. Dėl to Rusijos kariuomenėje T-80 pelnė „skriejančių tankų“ pravardę.

Tačiau rusų turimi egzemplioriai dažnai būna daug prastesnės būklės mašinos, reikalaujančios kur kas daugiau darbo, kad būtų pasiektas naudingas lygis. Tai labai svarbu, nes iki šiol Rusija neatnaujino tankų gamybos nuo nulio, o kai tik baigsis sandėliuose turimų pabūklų atsargos, Rusijos šarvuotosios technikos pramonei gresia žlugimas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(184)
(1)
(183)

Komentarai ()