Propagandistai rausis plaukus nuo galvos. Skelbiama apie sutartį su JAV. Pagaliau tai prasidėjo  (2)

Zelenskis atskleidė sprogdinančią naujieną.


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=754381570208257&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina artėja prie susitarimo su Jungtinėmis Valstijomis dėl saugumo garantijų. Dokumentas gali būti pasirašytas po to, kai JAV Kongresas baigs svarstyti pagalbos Ukrainai klausimą, sako Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis, praneša „RBC-Ukraine“.

„Mes jau pasirašėme devynias saugumo sutartis. Esame labai arti labai svarbaus susitarimo su Jungtinėmis Amerikos Valstijomis pasirašymo. Ir kai jis praeis Kongresą... mes pasieksime šį galingą susitarimą su Jungtinėmis Valstijomis“, – sakė Ukrainos prezidentas pokalbyje su Brazilijos žiniasklaida.

[EU+Kuponai] Technologijų.lt išbandytų „Kospet“ išmaniųjų laikrodžių išpardavimas! Patys geriausi už fantastiškai žemas kainas. Riboto laiko (Video)
2653

„Kospet“ išmaniųjų laikrodžių išpardavimas

Specialūs kuponai

Galioja iki 2024-04-27

Iš Europos sandėlių

Greitas ir saugus pristatymas

2 metų garantija

30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija

1) „Kospet Tank T3 Ultra“ - technologijos išbandytas naujausias modelis su GPS ir karinio tvirtumo

2) „Kospet Tank M3 Ultra“ - labai dailus karinio tvirtumo išmanusis laikrodis su GPS

3) „Kospet Tank T2“ - technologijos išbandytas modelis, tvirtas kaip tankas

4) „Kospet Tank M2“ - ypatingai dailus, karinio tvirtumo išmanusis laikrodis

Išsamiau

Pasak V. Zelenskio, tai susiję ne tik su JAV karine parama Ukrainai, bet apims ir humanitarinius aspektus, atstatymą, finansinę ir energetinę paramą.

Praėjusiais metais G7 šalys pasirašė bendrą deklaraciją dėl saugumo garantijų Ukrainai. Prie šios deklaracijos gali prisijungti bet kuri šalis, kuri yra pasirengusi dvišaliu pagrindu susitarti dėl karinės ar finansinės paramos Ukrainai teikimo.

 

Šiuo metu saugumo garantijų susitarimai pasirašyti su Didžiąja Britanija, Kanada, Vokietija, Prancūzija, Danija, Italija, Suomija, Nyderlandais ir Latvija.

Prezidento kanceliarijos vadovo Andrijaus Jermako teigimu, saugumo garantijų susitarimas su Jungtinėmis Valstijomis turėtų veikti ne prasčiau nei Amerikos memorandumas su Izraeliu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(148)
(0)
(148)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: