Vakarai padeda ne vien tik ginkluote. Šluojami tankai ir šarvuočiai. Ką atskleidė Ukrainos kariai  ()

Jarlo slapyvardžiu prisistatantis pasienietis iš Voluinės būrio greitojo reagavimo komandos papasakojo, kaip atremia rusų šturmus.



© State Emergency Service of Ukraine (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Destructions_in_Chernihiv_after_Russian_missile_attack,_2024-04-17_(21).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jarlas karininko karjerą pradėjo 2016 metais prie Ukrainos ir Lenkijos valstybės sienos, kur pradėjo dirbti baigęs Valstybės sienos tarnybos Nacionalinę akademiją. Prasidėjus Rusijos invazijai jis kaip ir daugybė kitų pasieniečių pradėjo ginti Ukrainą. Netrukus jis užėmė pozicijas prie rusų sunaikinto Vuhledaro. Vėliau jis dalyvavo mokymuose užsienyje, kur, be kita ko, mokėsi kovinės taktikos urbanizuotoje teritorijoje.

Jarlo pasakojimą rasite čia.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Aumuliatoriniai genėtuvai, fantastiški akiniai dronų valdytojams, PC, žaidimų kėdės su masažo funkcija ir galingi impulsiniai suktukai (Video)
2968 2

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-04-30/2024-05-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „VIOLEWORKS“ - 21V genėtuvas, su 2 baterijomis, įkrovikliu

2) „Topshak TS-PW1“ - 18V impulsinis suktuvas su 380Nm, su baterija ir įkrovikliu

3) „Eachine EV800D“ - 5.8GHz, 40 kanalų FPV akiniai dronų valdytojams

4) „Ninkear N15 Air“ - nešiojamas PC, 16GB RAM, 512GB SSD, WIN 11

5) „MUSTOOL“ - 1600Nm, 6200RPM impulsinis suktuvas su dviem baterijomis ir įkrovikliu

6) „Douxlife GC-RC03“ - žaidimų kėdė su masažo funkcija

Išsamiau

„Per mokymus Jungtinėje Karalystėje išklausėme ir kovos miesto sąlygomis kursą, kuris buvo būtinas jau antrosios kelionės metu. Dalinys šiuo metu gina gyvenvietę“, – pasakojo Jarlas.

Nepaisant nuolatinių rusų šturmų, pasieniečiai atkakliai išlaiko nustatytą gynybos liniją ir turima ginkluote naikina Rusijos karius ir techniką.

 

„Didžiausius nuostolius priešo pėstininkai patiria artimos kovos metu. Taip pat puikiai dirbame su automatiniais granatsvaidžiais MK-19 ir kulkosvaidžiais. Mano dalinys ne kartą dalyvavo priešo atmušime ir atakose prieš šarvuočius. Deginome tankus ir pėstininkų kovos mašinas kartu su jų įgulomis“, – sakė Jarlas.

(87)
(3)
(84)

Komentarai ()

Susijusios žymos: