Netikėti įvykiai. Evakuojamas Krymas. Kas nutiko (Video)  ()

Dėl prasto oro Kryme lapkričio 27-oji paskelbta nedarbo diena.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Stipriausia audra per pastaruosius 100 metų pasiekė okupuotą Krymą. Pastarosiomis valandomis pusiasalyje siautėjo devynių metrų bangos (10-11 balų audra 12 balų skalėje) ir iki 40 m/s stiprumo uraganiniai vėjai, draskantys stogus ir medžius. Įvažiavimas į Eupatoriją buvo užtvindytas, jūra išsiliejo į krantus ir išplovė rusų okupantų iškastus apkasus pajūryje. Blogi orai siautėja Feodosijoje, Sevastopolyje, Simferopolyje ir Sakuose.

Vietos gyventojai praneša apie užlietus butus pirmuosiuose pastatų aukštuose. Jie rašo apie elektros ir vandens problemas, kai kurių užtvindytų Eupatorijos vietovių gyventojai buvo evakuoti.

„Čia yra įėjimas, durys tiesiog nuėjo po vandeniu. Tai yra, metras vandens jau yra įėjime. Metras vandens. Visas butas jau yra vandenyje“, - skundžiasi Krymo gyventojai.

 

Tačiau, pasak pasaulio orų tarnybų, „apokalipsė“ Kryme prasidės arčiau vidurnakčio. Ciklono centras tik artėja prie pusiasalio krantų: 7–9 metrų bangos ir 40 m/s vėjo greitis dar nėra „šimtmečio audros“ pikas.

Dėl prasto oro Kryme lapkričio 27-oji paskelbta nedarbo diena. Dabar Krymo gyventojų prašoma neiti iš savo namų be būtino reikalo.

Tuo tarpu Volodymyras Zelenskis praneša, kad dėl nelaimės iš dalies buvo atkirsta 400 gyvenviečių 10 regionų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(2)
(19)

Komentarai ()