[Žinios trumpai] Rusija persikelia į alternatyvią realybę: Kaliningradas pralenkė Vokietiją ir tapo Europos centru (Video)  ()

Rusijos propagandistas Antonas Krasovskis pareiškė, kad Rusijos Federacijai priklausanti Kaliningrado sritis yra... (pasiruoškite nustebti) – „pagerinta Vokietijos versija“. Kadangi „Facebook“ ir „Instagram“ rusams tapo nebepasiekiami, video vaizdelį su šiais teiginiais jis paskelbė mažai paplitusiame socialiniame tinkle „Teleskop“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Draugai mano, ką daugiau galiu jums pasakyti, Kaliningrado sritis – neįsivaizduojamas gėris. Pojūtis toks, tarsi būtum net ne Vokietijoje, o kokioje nors pagerintoje Vokietijoje. Štai pažvelkite... Mes lankomės Zelenogradske, ir štai ten – greitasis traukinys“, – pasakoja Antonas.

Jo nuomone, rusai turėtų patikėti, kad Europoje jie gyventų kelis kartus prasčiau. „Jausmas, kad esi pačiame Europos centre, tave čia lydi visur. Daug geriau negu bet kuri kaimietiškos Europos dalis. Apsilankykite Kaliningrado srityje“ – kviečia propagandistas.

 

Praeitais metais Markas Zuckerbergas renginyje „Facebook Connect 2021“ pristatė naujai kuriamą „Facebook Metavisatą“. Buvo žadamas futuristinis rytojus, kuriame realybė persipins su virtualiu vaizduotės pasauliu. Panašu, kad Rusijai „Metavisata“ tampa nelabai reikalinga.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(10)
(22)
(-12)

Komentarai ()