Dėl homoseksualumo kalti genai?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kionig 2012-06-15 07:01
Jau ant tiek nusipaistėt į pievas, kad aš jau nebeatskyriau ar čia delfi, ar technologijos.. Taip pat, labai blogai darote, kad šeriate trolius kaip Gnostic. Jam dar palikome vietos reiškimuisi. Na ir kaip visada tokiose temose pradedama velti viskas iš eilės: paradai, vestuvės, palikuonys, neaišku kokiu tikslu buvo įvelta pedofilija, biblija, čia paskutinis per tarakonus įrodinėja... Gal sakau, bent pradėkite domėtis elementariais dalykais ir jų apibrėžimais, kad nereikėtų iš viso šito daryti delfio lygio OT. Tamsta, jei pasidomėsi, kas yra cikliškas argumentas(ratas įrodyme), tai žiūrėk ir pas patį teisumo nebelieka.
hostgator 2012-06-15 08:00
Visų pirma, kionig, negint homikų čia. Visų antra, čia yra technologijų puslapis, nereikia jokių čia naujienų apie homikus ir taip visiems aišku, kad čia yra tiesiog iškrypimas.
Pasalietis 2012-06-15 08:11
Aš asmeniškai irgi netikiu, kad aršiausiai homofobai yra homoseksulai, būna visokių debilų, kurie rėkia dėl visko kas nepatinka, pvz homoseksualų. Taip pat netikių tų mokslininkų teiginiais, kad kas 3 žmogus yra homseksualas, kažkaip gyvenime tik trys tokius sutikęs buvau. Ir taip pat netikiu, kad visada homoseksulumas ateina su genais (gali tokių atvejų pasitaikyti), tačiau manau, kad daugiausia psichologinis reiškinys, kuris yra viso genimo rezultatas. Kodėl taip manau? pažįstu identiškas dvynes, vienai heteroseksuali, kita homoseksualai, ar identiški dvyniai turi labai jau skirtingus genus? Manau tokių straipsnių pagrindinė mintis yra tolerancijos ugdymas: "jie nekalti dėl ko tokie yra ir jų visur piln -, SUSITAIKYK!"
Zergas 2012-06-15 08:35
zydroji propaganda dar netokiu "faktu" pateiks tam kad praplauti zmonems smegenis.
Pumper 2012-06-15 08:37
Mokslas toks jau dalykas, kad tyrimai daromi tam, kad pagal rezultatus išvadas padaryti, o ne kaip tu - pagal išvadas rezultatus pritempinėti. Geriau papasakok, kokias sumas homofobai meta į anti-gay propagandą.
Pumper 2012-06-15 08:49
Prašom nemaišyti mokslininkų su kunigėliais ir prašom parodyti tuos teiginius. Yra homofobų paskleistas mitas, kad 10% yra homoseksualai ir dėl to kaltina toleranciją, nes mat anksčiau skaičius žymiai mažesnis buvo, bet jei bent kiek pasidomėtum normaliais tyrimais, žinotum, kad homoseksualai skirtingais skaičiavimais sudaro 2-4% populiacijos.
Pasalietis 2012-06-15 08:52
Nesidomėjau. Bet tavieji skaičiai skamba realiai
andriulis 2012-06-15 09:08
Tai tu man parodyk tikra mokslini tyrima! Jei vis dar vykdomi tyrimai, kaip kad ir siame straipsnyje, tai matomai tikros priezasties dar nezino, o tu cia "mokslinius" statistinius duomenis rodai. Jei straipsnis anglu kalba, tai dar nereiskia jog ten tiesa.
vitalijuss 2012-06-15 09:21
"Nebuvo" todėl ir yra kabutėse, nes jų buvo, nors ir mažiau, bet jie nesiskelbė visiems. Nejau taip neaiškiai parašiau??? Aha, heteroseksualumas pagal tave propaganda? Ar supranti ką rašai?? Žinai ką, čia jau pasiekei aukščiausią lygį - tuos kurie nepritaria homoseksualų veiklai vadinti homoseksualais, nu blemba, taip norisi ir žvengti ir keiktis tuo pat metu Ačiū, kad atskleidei pono Gražulio paslaptį jei kiek rimčiau, tai matau dvi antigėjų stovyklas - vieni juos aršiai puola, visaip priešinasi jų integracijai į mūsų lietuviškąją visuomenę, kita gi kantriai stebi įvykius ir burba sau panosėje "drill'inkit jūs vienas kitą kiek tik norit, bet prašome jūsų, neneškit to į viešumą, į televiziją ir į gatves". Tai aš priklausau tai antrai stovyklai. Man dzin kuo jie užsiima, bet aš nenoriu, kad mano vaikai tai matytų viešumoje ir dar jiem sakytų, kad tai yra normalų. Manau, jeigu nebūtų tų paradų ir viešo afišavimo, į homoseksualus būtų žiūrima kiek nuolaidžiau, gal net su tam tikra tolerancija.
Hmz 2012-06-15 11:53
."? Tu ar Puškinas? Toliau. Aš tau pateikiau pavyzdį, kaip kiti bendruomeniniai gyviai (būtent, bitės, skruzdės etc.) nesidaugina taip, kaip tu norėtum, ir toks elgesys gamtoje turi savo funkciją. Todėl nėra nesąmonė manyti, kad ir žmonių homoseksualumas gali turėti tam tikrą funkciją. Ar dabar aiškiau?
ENORCA 2012-06-15 12:04
Mane tai stebina, kad jeigu jau vaikų nėra, tai jau tipo nenormalu. Tai ką, jei pvz.: aš nevaisinga, tai jau ir nenormali, nes tada koks skirtumas su kuo "duotis" Arba jei aš nenešioji sijono, tai jau nebe moteris? Man asmeniškai nei gėjai, nei lesbietės, anei jų paradai netrukdo. Kaip tik - reikia daugiau paradų. Tegul eina gėjai, tegul eina hetero, tegul eina šeimos ir panašiai. Ką, nuo to atsiras daugiau gėjų? Aišku kad ne, tik daugiau "išlįs iš spintos" - gal ir geriau, nei kad bandytų gyventi normalų gyvenimą su moterimi, jaustųsi nelaimingi, pultų gerti ir mušti ją ir vaikus, galų gale išsiskirtų (čia aš dramatizuoju, manau tai itin reti atvejai, bet manau mintį pagavote). Gi netapote heteroseksualais tik todėl, kad kažkas jums pareklamavo? Ar visgi tapote?
Hmz 2012-06-15 12:12
Nereikia apgaudinėti savęs. Jokia socialinė problema nebuvo išspręsta ją nukišant į palovį ir tikintis, kad savaime bus geriau. Labai lengva, turint trumpą atmintį, nepastebėti, kas vyko iš tikrųjų. 2004 metais nebuvo nei "paradų", nei "afišavimo", bet "Respublika" pradėjo spausdinti straipsnių ciklą "Kas valdo pasaulį?" (atspėjai - gėjai ir žydai). Katalikų bažnyčia ėmė reikalauti homoseksualiems santykiams nustatyti aukštesnį sutikimo amžių - 18 metų. 2005 metais susikūrė sąšauka "Už dorą ir tautą", pradėtas platinti "Gėjų manifestas", klykti, kad "homoseksualistai pradeda visuotinį puolimą!" ir t.t. 2006 metais buvo pradėtos stumti Nepilnamečių apsaugos nuo neigiamo viešosios informacijos poveikio įstatymo pataisos, draudžiančios "propaguoti homoseksualius santykius".
Azys 2012-06-15 12:14
Aš neesu kategoriškai nusistates prieš homikus, iš tikro jie man gyventi netrukdo, bent jau iki šiol nesutrukdė, bet nervina jų viešinimas ir brukimas, kad tai normalu. Galbūt tai netgi nulemia genai, tebūnie. Yra kita visuomenės grupė - žmonės su įgimta psichikos negalia. Skaičių tikslių nepamenu, bet populiacijoje jų yra panašiai, kaip ir homoseksualų. Vadinasi, pagal gėjų mylėtojų logiką, tai yra norma ir natūralus dalykas, bet kažkodėl nieks taip nemano, vadina tai negalia, nukrypimu, liga ir panašiai, o mokslininkai bando atrast būdus kaip pagelbėt tokiems žmonėms. Mano nuomone homikai yra žmonės turintys sutrikusią lytinę orientaciją, būtent tokius aš juos ir toleruoju.
andriulis 2012-06-15 12:51
Hmz ir Enorca - kai suprasit ka rasiau, tuomet paskambinkit, nes matau abu iseje is gimtadienio. Kai rasau, jog negali susilaukti palikuoniu, tai reiskia vyras su vyru, moteris su moterim. Ir kaip ten ka bedarytum jie vaiku nepasidarys, nes jie nera hermafroditai. Kol kas matau skaityti ismokot, bet esmes suprasti nesugebat. Tingiu as jums net rasyti, nes Enorca kliedeti pradejo apie zmones negalincius turetu vaiku, sijonus, kitas apie skruzdes, bites. Jus dar karta perskaitykite atidziai postus ir tuomet komentuokit, meduoliai.
ENORCA 2012-06-15 13:22
Andriuli, o kaip tada kai moteris ir vyras negali turėti vaikų dėl antigenų nesuderinamumo? Abu vaisingi, bet va, moters imuninė sistema sunaikina besivystantį emrbioną ir vaikų kaip nėra, taip nėra? Ar tokia pora irgi "nesueinantys portai"? Vyras su vyru nesueina dėl morfologinių/ląstelinių priežasčių, čia nesueina dėl genetinių.
Pumper 2012-06-15 14:15
O ar kunigas su dievu/jėzum/marija/dvasia gali vaikų susilaukti? Iš serijos juokiasi puodas, kad katilas juodas.
vitalijuss 2012-06-15 14:31
Aš kalbu apie paprastų žmonių požiūrį į problemą, o ne išsišokėlių ar fanatikų veiksmus. Žurnalistai turi rašyti ir kurti sensacijas iš bet ko, toks jų darbas, rašė apie gėjus, apie Jonaitienę, apie Henytę, apie Kedį... bet tai liečia tik vienetus, o ne adekvačius žmones, kurie nori ramiai gyventi, dirbti ir auginti vaikus tvarkingoje visuomenėje.
andriulis 2012-06-15 14:54
Enorca - tu dar karta pasiskaityk mano komentara ir labiau isigilink ka rasau. Bet pasistengsiu tau dar karta paaiskinti. As nekalbu apie sutrikimus kuriuos patiria heteroseksualus, nes net ne apie tai kalba. Suprask viena, kad hetero pora tik turinti sutrikimu nesusilauks palikuoniu, o homo pora gali buti ir sveiki, bet kiek besibruzintu, nieko nepriveiks. P.S. Pumper nebekreipiu jau i tave demesio, nes matau prasmes nera.
ENORCA 2012-06-15 15:01
o aš tavęs klausiu: ar hetero pora, kuri negali susilaukti vaikų tik vienas su kitu dėl genetinio nesuderinamumo, o šiap galinti susilaukti vaikų su kitais partneriais, yra tas pats, kas yra homo pora, negalinti susilaukti vaikų dėl fiziologinio nesuderinamumo, o šiaip galinti susilaukti vaikų su kitais partneriais yra tas pats, ar ne? Tik tiek. Žmogus gi ne tik lytiniai organai ir liaukos. Jei kalbėti apie dauginimąsį, tai taip, sutinku - dviejų patinėlių lytiniai santykiai nenaudingi, nu bet tu ką nori daryk, man vyrai ir moterys neatrodo kaip tik patinai ir patelės.
faktas 2012-06-15 15:09
Ką jūs čia kalbat apie tuos vaikus... Požiūrio į homoseksualus pagrindas yra visai ne galimybė pratęst giminę, o moralinės nuostatos.