Dėl homoseksualumo kalti genai?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

blizzard 2012-06-15 21:37
Šiuo metu manau reikia kišt problemas po kilimu, tauta dar nesubrendo tiek kad galėtų daryt tai ką jai liepia pvz pamėgt homoseksualus per 5mins. yra normos, kurios nusistovėję ir jų taip greitai nepakeisi, tuo labiau kad pas mus visuomenėj mažai tokių atvirų žmonių propoguojančių naujovišką gyvenimo stilių, mes tarp jų negyvenam, todėl ir tie vyrai susikibę už rankų atrodo kažkoks didelis tabu ir gamtos nesusipratimas kurį reikia šalint.. Šiuo metu problemos slėpimas sukeltų mažiau žalos nei problemos įteisinimas ar viešinimas. Bet kaip minėjau po visu šituo slepiasi ir daug politikos, toje pačioje JAV homoseksualai irgi yra diskriminuojami, nu niekaip nepatikėsiu kad visi ale vieno į tai teigiamai ir skatinamai žiūri, ten tiesiog žmonių populiacija žymiai didesnė, tai tam tikros žmonių grupės susiranda daugiau bendraminčių ir jiems nereikia po vieną klaidžiot per miestą, dėl to niekas į juos ir nekreipia dėmesio. Dar per anksti mūsų pasaulėžiūros žmonėms toks gyvenimo stilius ir išvis toks gyvenimas lyginant su užsieniu, va čia ir pasireiškia daugiau nei pusė neigiamų Lietuvos savybių ir emigracijos priežasčių, viskas susija.
ENORCA 2012-06-15 22:14
šeimos modelio. Čia iškyla klausimas ar mes norime arba visko arba nieko, ar priimam kompromisą su tikrove.
blizzard 2012-06-15 22:29
Na matai vėl gi galim pratęs diskusiją, kad homoseksualus vaikas heteroseksualių žmonių šeimoje yra natūralus dalykas, tačiau atvirkštinis variantas jau yra žmogaus įsikišimo vaisius. O diskutuojant toliau, o kaip gi vis dėl to yra su tais homoseksualiais vaikais tradicinėse šeimose? jie patiria nežmoniškas problemas, tačiau tai yra ne vaiko ir ne tėvų kaltė, kai tuo tarpu įvaikintas vaikas buvo įvaikintas tik dėl tėvų noro ir nieko daugiau.. Einant dar giliau, kokio amžiaus vaikui reikėtų pranešti kad jis įvaikintas, juk nelauksi kai jam sueis 14 metų ir nepasakysi, va vaikeli matai du vyrai negali turėt vaiko, tai mes tave įvaikinom.. O jūs dar kalbat apie visiškai normalų psichologinį gyvenimą nuo pat mažų dienų, o vat nei velnio, kad ir kaip bežiūrėsi. Gal tada reikia reformuoti vaikų namus jeigu tokios problemos kyla kuomet jau geriau tegul juos įsivaikina svingerei, negu jie lieka tuose vaikų namuose.. Jei taip paprasta būtų kaip kad tu nori matyti , juk kalbam apie psichologines problemas, ne apie fizines, čia greičiau būtų tas pats kas višta auginanti ančiukus, arba kokia kiaulė auginanti šuniukus. Išaugint tai išaugins, bet neaišku ką ir kokios to auginimo pasekmės po to pasimatys
faktas 2012-06-15 23:03
Kodėl klausi tik gėjų užtarėjų, o ne pvz., logikos užtarėjų? Lyties tapatumo sutrikimai dažniausiai nesusiję su lytine orientacija. Ir, žinoma, tai nėra normalu. Normalu yra tai, kas yra įprasta.
faktas 2012-06-15 23:06
Skaitydamas komentarus apie įsivaikinimą padariau logišką išvadą: homoseksualioms poroms reikia leisti įsivaikinti nebent homoseksualius vaikus. Tokiu atveju visi liks patenkinti.
Pumper 2012-06-16 09:39
Čia jau atskira problema, jei tėvai tik tokiam amžiuj išaiškina, iš kur atsiranda vaikai. Ir toks tėvų nenuovokumas gali būti tik tradicinėj šeimoj, homo tikrai tokiom temom nesigėdytų kalbėti su vaiku, todėl ir problemų nekiltų.
Hmz 2012-06-16 09:56
Nepatiria jie "nežmoniškų problemų", jei mato, kad tėvai tolerantiški ir jų neatstums.
blizzard 2012-06-16 20:47
O kas sakė kad visi ale vieno gėjai ir lesbietės nėra homofobai? arba kad jie į heteroseksualus žiūri be pašaipos?
Pumper 2012-06-16 21:51
O kas matė gėjų besityčiojantį iš hetero vien dėl orientacijos? Jei argumentų nebėr, tai gal nekurkim kažkokių teorijų iš oro. O kad yra gėjų homofobų tai faktas ir nieks jo neneigia. Gi ir sąrašiuką labiausiai pasireiškusių buvau davęs.
ENORCA 2012-06-17 11:53
Nėra tokio dalyko kaip fizinės ar psichinės problemos - nerastum žmogaus, kuriam fizinė problema nesukėlė psichinių ir atvirkščiai. Skirstymas į tokias yra tik susitarimo reikalas.
Tadzia 2012-06-18 11:38
Jei saugome vertybes, tai reikia rinktis kurias. As uz tradicines. Jei gejams reikia paradu, o visuomene pasipiktinusi isreiskiamu seksualumu juose tai kompromisas turetu buti paradas gruodzio-sausio menesi.
Hmz 2012-06-18 12:03
Tau niekas netrukdo laikytis "tradicinių vertybių".