Gripas jauną, sveiką vilnietį per pusdienį pavertė sunkiai paeinančiu ligoniu

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Arthuras 2013-02-18 19:22
Negi galvoji, kad jei jis pradėtų rūkyt, gert, nesportuot, valgyt šūdmaistį - nebesirgtų? Ne, sirgtų, galbūt net dar dažniau...
blizzard 2013-02-18 20:10
Ne netai turėjau galvoje, aš pats už sveiką gyvenimo būdą, na bent jau be alkoholio.. Tiesiog norėjau pabrėžt tai, kad straipsnis labai pabrėžia tą sveiką gyvenimo būdą, neva jeigu jau toks žmogus taip sunkiai apsirgo, tai 90proc. nesveikai gyvenančios visuomenės turėtų kuo skubiau bėgti skiepytis.
ponulis 2013-02-18 20:19
Gripu nesirgau jau 5-6 metai, nors visa seima namuose serga. Bet budamas gal 10-12 metu, speju po ne iki galo isgydyto gripo , tiksliai nepamenu, susirgau sirdies raumens uzdegimu, gerai, kad buvau vaikas, menkas skausmas ir sureguoji rimciau, pasveikau, kiek daktarai sake, be jokiu rimtesniu pokyciu. Buciau dabartinio amziaus, manau pakenteciau 2 paras tikrai kokias, kurios gal butu lemiamos. Nes nuo tokio uzdegimo, daznai mirstama. Gripas pats nebaisus, pakenti tas 5-6 dienas ir viskas, bet va komplikaciju bijau, neduok dieve vel toki bruda pasigauti...
ashirviskas 2013-02-19 01:35
Kam tokius delfinius sgraipsnius į technogijas.lt kelt? Jei norėsim tokių, tai ir ieškosim kitur o ne technologijos.lt Jau iš komentarų matau, kad bobučių publika čia pradėjo rinktis. Žinau, kad tokie dalykai gal ir pritraukia daugiau dėmesio, tačiau manau, kad turėtumėte stengtis verstis puikiais technologiniais straipsniais, o ne visokiomis graudžiomis istorijomis. Taigi, vėl jums įjungiu adblock, ir jį išjungsiu tik pamatęs, kad nustojote dėti tas nesąmones, kurių pastaruoju metu vis daugėja. Peace.
kionig 2013-02-19 02:11
Na, o kas nesutinkate su manimi ir šiomis išvadomis, tai daugiau jum niekuo negaliu padėti.
Leotaurus 2013-02-20 11:59
Medikai stipriai klysta, gripas sveikuoliams zalos nepadaro. Nesvarbu, kad sis jaunuolis sportuodavo jis nebuvo joks sveikuolis. Esant gripo simtomams rekomenduojama badaudi naudojant tik vandeni. Tuomet imunine sistema neuzsiima maisto apdorojimu, bet griebiasi ligos. Po paros nukrenta didele temperature, po dvieju dienu badavimo pasveikstama. Sunkiu atveju rekomenduojama badauti tris dienas. Medicina greitai nebetures vaistu gripui. Virusai prisitaiko prie visko, bet stiprus imunitetas kuris formavosi milijardus metu yra nepramusamas. Svarbu tureti svaru organizma.