LG pristatė naujausius „Optimus“ serijos išmaniuosius telefonus  (1)

Viena iš pirmaujančių pasaulio mobiliųjų komunikacijų lyderių ir technologijų novatorių „LG Electronics“ (LG) pristatė du „Optimus“ serijos išmaniuosius telefonus su „Android 2.2. Froyo“ versijos operacine sistema. Spartesnę bei lengvesnę prieigą prie mobiliųjų paslaugų suteikiantys „Optimus One“ (LG-P500) ir „Optimus Chic“ (LG-E720) pritaikyti tiek profesionalams, tiek ir pirmą kartą besinaudojantiems išmaniuoju telefonu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Naujieji „LG Optimus One“ ir „LG Optimus Chic“ išsiskiria savo paprastu ir patogiu naudojimu. Tai atskleidžia kompanijos viziją – suteikti naudotojams greitą ir lengvą būdą bendrauti, kad ir kur jie bebūtų“, - sako Skott Ahn, „LG Mobile Communications Company“ prezidentas ir vykdomasis direktorius. „LG Optimus One“ ir „LG Optimus Chic“ su „Android 2.2. Froyo“ versijos operacine sistema leidžia naudotojams iki trijų kartų greičiau ir sklandžiau atlikti užduotis, prisijungti prie programų ar tiesiog naršyti internete. Tuo tarpu galimybė prisijungti prie bevielio ryšio prieigos taškų išplės mobiliąsias pramogas, leis efektyviau dalintis duomenimis.

Naujieji „Optimus“ serijos telefonai suteiks naudotojams populiarias „Google Mobile Service“ paslaugas – „Google Voice Search“, „Google Voice Action“,  „Google Goggles“, „Google Shopper“ ir „Google Maps“. Tuo tarpu „Android Market“ pasiūlys daugiau nei 80 tūkstančių mobiliųjų programų ir pramogų.

„LG Optimus One“ sužavės savo patraukliu, glotniu dizainu ir patogia vartotojo sąsaja, kurią patogu išmėginti 3,2 colių įstrižainės HVGA ekrane. Tuo tarpu „LG Optimus Chic“ išsiskirs minimalistiniu, tačiau solidžiu dizainu. Unikali „LG Air Sync“ technologija leis nuolat sinchronizuoti telefoną su kitais mobiliaisiais skaitmeniniais įrenginiais. Telefone esančią informaciją bus galima perkelti į su DLNA standartu suderinamas išorines laikmenas – televizorius, garso ar vaizdo sistemas ar nešiojamuosius kompiuterius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)