Išmaniųjų telefonų flagmanas „Nokia N8” Lietuvoje pasirodys lapkritį  (0)

Naujasis „Nokia“ išmaniųjų telefonų flagmanas „Nokia N8” Lietuvoje pasirodys nuo lapkričio 10-tos dienos. Vaizdo fiksavimo ir apdorojimo galimybėmis išsiskiriantis „Nokia N8” su visais mokesčiais kainuos apie 1700 litų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Šio išmaniojo telefono išankstiniai pardavimai internete visame pasaulyje yra didžiausi per visą „Nokia“ istoriją ir viršijo prognozes. Esu tikras, kad „Nokia N8” bei kiti netrukus pasirodysiantys modeliai stiprins „Nokia“ lyderystę išmaniųjų telefonų rinkos segmente“, – sakė „Nokia“ generalinis direktorius Baltijos šalyse Simonas Skupas.

Anot S. Skupo, šiuo metu „Nokia N8” yra geriausias vaizdo fiksavimo ir apdorojimo galimybes turintis mobilusis telefonas. Modelyje yra integruota 12 megapikselių raiškos kamera su optinio priartinimo galimybe, rankiniu būdu valdomais fotografavimo parametrais ir itin galinga blykste. Telefonu užfiksuotų nuotraukų kokybė prilygsta įprastu skaitmeniniu fotoaparatu padarytoms nuotraukoms. „Nokia N8” kamera galima filmuoti vaizdą HD raiška, o nufilmuotus vaizdus – čia pat telefone karpyti, suklijuoti ar kitaip redaguoti. Per HDMI jungtį prijungus telefoną prie televizoriaus, dideliame ekrane galima žiūrėti „Nokia N8” atmintyje įrašytus filmus arba žaisti mobiliuosius žaidimus. „Nokia N8“ pasižymi ir „Dolby Digital Plus surround“ garso kokybe.

Naujasis „Nokia“ flagmanas turi 8,9 centimetrų skersmens ekraną, kuriame patogu naršyti po internetą, galima matyti animuotus Flash formato vaizdus. Telefono funkcionalumas integruotas ir su Lietuvoje bei pasaulyje populiariausiu socialiniu tinklu „Facebook“ – „Nokia N8” leidžia perkelti įvykių informaciją iš savo socialinio tinklo tiesiai į telefono kalendorių. Naujajame modelyje galima stebėti interneto TV laidas iš tokių kanalų kaip CNN, „E! Entertainment“, „Paramount“ ar „National Geographic“.

Kartu su „Nokia N8“, bendrovė pristatė atnaujintą telefono operacinę sistemą „Symbian“, kuri tapo draugiškesnė vartotojui, paprasčiau valdoma, nes pati numato norimus atlikti veiksmus neužduodama klausimų vartotojui. Telefonas veikia daugiaprogramiu režimu – leidžia vienu metu atidaryti keletą programų langų ir paprastai pereiti iš vieno į kitą (kaip kompiuteryje). „Nokia N8” galima susikurti 3 darbastalius ir į juos įkelti mėgstamas programas ar valdiklius (angl. widgets), kurių internetinėje aplikacijų parduotuvėje „Ovi“ sukaupta keliasdešimt tūkstančių. Tarp jų yra lietuviškų naujienų portalų – Delfi.lt, lrytas.lt, vz.lt – valdikliai.

„Nokia N8” bus parduodamas su nemokamais „Ovi Žemėlapiais“ ir navigacija, pritaikyta keliauti  automobiliu ir pėsčiomis. Ji padės susiorientuoti daugiau nei 70-yje pasaulio šalių, tarp jų ir Lietuvoje. Į žemėlapius yra įtraukta trimačių pastatų vaizdų, kurie padeda ir palengvina orientavimąsi aplinkoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)