Mitai ir tiesa apie buitinę techniką

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Kęstutis 2011-01-28 17:31
Visa kita teisybė kas parašyta išskyrus šitą. Jeigu perkam specialias tabletes indaplovėms tada ant indų išplovus lieka tos tabletės miltelių liekanų, nes ji nespėja ištirpti. O naudojant pigų paprastą indų ploviklį viskas gerai. Galbūt kitom indaplovėm gerai tos tabletės, bet ne mūsiškei. Beje viena tabletė kainuoja ~ 1 lt, kai tuo tarpu buteliukas indų ploviklio 1 Lt ir jo užtenka daugeliui kartų. Beje mes net buvom specialiai anksčiau tirpdinę tabletes, kad neliktų apnašų ir spėtų ištirpt tabletė, bet kai suradom pigesnę ir geresnę alternatyvą kodėl gi ne
blizzard 2011-01-28 18:33
Straipsnį reikia skaityti nuo pabaigos "Tai yra pranešimas spaudai - pateiktos informacijos redakcija neredaguoja, o už pranešimo turinį atsako jį paskelbę autoriai. "
Kęstutis 2011-01-28 21:17
Šiaip ar taip visa kita atrodo teisinga apart to dalyko kur minėjau, tad nebūtina skaityt nuo pabaigos, nes būtina visada kritiškai žiūrėti, nes net draugai gali apgauti patys nežinodami, kad klysta. Už tai visą informaciją visada reikia tikrinti ir vertinti per savo prizmę, tuo labiau, kad tavo atveju ta informacija gali būti klaidinga, nors bendru/kitu atveju teisinga.