Mokslinių pranešimų vakaras „Naktų naktis“  (0)

Tai renginys gimęs 2010 metų pavasarį šešioliktojo KTU festivalio metu, kuris susilaukė didelio studentų ir miestelėnų dėmesio. Tęsiant šį gražų debiutą, įsibėgėjus pavasario laikotarpiui planuojama renginį vėl surengti gegužės 5 dieną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visos paskaitos bus skaitomos KTU Elektronikos rūmų auditorijose. Vienos paskaitos laikas iki 30 min. Vienu metu 6-7 skirtingose auditorijose bus skaitomos 6-7 skirtingos paskaitos įvariomis mokslinėmis (ir net tik) temomis. Aktualūs šiandienos mokslo laimėjimai, mokslo įdomybės ir kitokio pobūdžio pranešimai bus skaitomi nustatytu laiku visą vakarą numatytose vietose. Lankytojai (studentai, miestiečiai, moksleiviai) galės rinktis norimą klausyti pranešimą ir keliauti į tą auditoriją, kur tai bus skaitoma, taip rotacijos būdu galės aplankyti bei išklausyti didžiąją dalį vakaro prezentacijų. Planuojamas laikas nuo 18 iki 23 val. Pertraukų metu galima bus paskanauti bandelėmis ir šilta arbata bei kava muzikos fone.

„Naktų naktis “ tai ne tik gražus mokslinis renginys, bet ir puiki netradicinė reklama būsimiems pirmakursiams.  Pranešėjai, patraukliai pateikę mokslinę medžiagą visada galės užsiminti, kur ir kaip šito galima išmokti bei kokią specialybę galima rinktis. Tačiau šis renginys skirtas ne tik moksleiviams , bet ir studentams bei miestiečiams. „Naktų naktis“ tai renginys, kurio nevalia praleisti!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: