Populiariausios „Samsung Apps“ parduotuvėje – vaizdo atkūrimui skirtos programėlės  (0)

Nuo 2010 m. vasario mėnesio, kai kompanija „Samsung Electronics“ pristatė „Samsung Apps“ – pirmąją pasaulyje televizoriams skirtų programėlių saugyklą – vartotojai jau parsisiuntė daugiau nei penkis milijonus programėlių. Dažniausiai parsisiunčiamos programėlės – skirtos vaizdo atkūrimui, populiariausia programėlė pasaulyje – „Youtube™“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiuo metu „Samsung Apps“ galima naudotis 120-yje šalių, tarp jų – ir Lietuvoje. „Nenuostabu, kad vaizdo atkūrimo programėlės pirmauja populiariausiųjų sąrašuose tiek visame pasaulyje, tiek atskiruose regionuose, – kalbėjo „Samsung Electronics“ Multimedijos sumanymų centro vyresnysis viceprezidentas Kang-hyun Kwonas. – Televizorius – visai šeimai skirtas įrenginys, prie kurio žmonės ilsisi ir pramogauja. Šios programėlės suteikia galimybę vartotojams išbandyti ir įvertinti papildomas televizoriaus funkcijas, tokias kaip žaidimai, socialiniai tinklapiai ir kt.“

Šiuo metu vartotojai dažniausiai siunčiasi televizorių funkcijas papildančias, visai šeimai skirtas programėles. Vienos mėgstamiausių – „Vimeo“, „Blockbuster“ ir DAILYMOTION. Taip pat pirmauja informacinės programėlės, tokios kaip „Google Maps“, „AccuWeather“ ir „USA Today“. Baltijos šalių populiariausių programėlių penketas paaiškės maždaug po mėnesio.

„Televizoriams skirtų programėlių parsisiuntimo skaičiai patvirtina, kad jas vertina vis daugiau vartotojų, – teigė „Samsung Electronics“ Vaizdo ekranų padalinio viceprezidentas Kyungshik Lee. – Šios programėlės papildo išmaniųjų televizorių funkcijų įvairovę ir yra viena iš esminių išmaniųjų televizorių populiarumo sąlygų.“

Į „Samsung Apps“ programėlių parduotuvę savo sukurtas programėles gali siūlyti kūrėjai iš viso pasaulio. Jų bendruomenė sparčiai plečiasi. Šiuo metu realiuoju laiku „Samsung Apps“ parduotuvėje galima parsisiųsti daugybę specialiai televizoriams skirtų paslaugų – žaidimų, vaizdo įrašų, informacijos atkūrimo programėlių. Minėtosios programėlės sudaro apie 60 procentų visų parsisiųstų programėlių skaičiaus. Pastebima, kad „Samsung“ vartotojų parsisiunčiamų televizoriams skirtų programėlių kiekis sparčiai didėja. Per keturias dienas savo televizoriams iš „Samsung Apps“ parduotuvės vartotojai parsisiunčia vidutiniškai 100 tūkst. programėlių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: