„InfoComm 2011“ parodoje – didelio formato „Samsung“ ekranai  (0)

„Samsung Electronics“ JAV vykusioje parodoje „InfoComm 2011“ pristatė didelio formato (LFD – „Large Format Display“) aplinkai draugišką LED vaizdo ekraną, pritaikytą verslo atstovams. Parodoje kompanija taip pat pademonstravo naują elektroninę demonstracinę lentą bei išskirtines technologijas, sumanytas efektyvesniam didelių ekranų valdymui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Verslo sektoriui skirtas „Surface 2.0“ sumanymas sukurtas pritaikius „Samsung“ technologijas ir „Microsoft“ „Surface“ technologiją. Ekranuose įdiegta daugiau nei 50 jutikliniu būdu valdomų vaizdo atkūrimo funkcijų, todėl vienu metu viename tinkle galima sujungti daugybę vartotojų, kurie gali bendrauti tarpusavyje. Speciali „Surface 2.0“ objektų atpažinimo funkcija parodo kiek ir kokio turinio naudojama realiuoju laiku. „Samsung“ taip pat išleido „PCoIP Cloud Display“ ekrano technologiją, skirtą klientams, pageidaujantiems ypač geros informacijos apsaugos. Be to, ši funkcija didina atminties talpą, gerina centrinio procesoriaus efektyvumą ir mažina energijos sąnaudas. Su „PCoIP“ didžiuosius LFD ekranus galima valdyti nuotoliniu būdu, naudojant išmaniuosius „Galaxy“ serijos telefonus ar „Galaxy Tab“ planšetinius kompiuterius, taip pat elektronines demonstracines lentas.

„Kurdami šias technologijas siekėme patenkinti mūsų verslo sektoriaus klientų poreikius. Ir toliau dirbsime, kad mūsų sukurtos technologijos didintų klientų darbo efektyvumą ir padėtų jų verslui sėkmingai vystytis“, – pabrėžė „Samsung Electronics“ Ekranų pardavimo ir rinkodaros padalinio viceprezidentas Jeong-Hwan Kimas.

Parodoje „InfoComm“ pristatyta nauja didelio formato vaizdo ekranų linija su įdiegtu LED apšvietimu – UE, ME ir HE. ME serijos modeliuose įdiegtas „MagicInfo“ sumanymas, dėl kurio vaizdo turinys, rodomas prekybos centruose ar kitose viešose erdvėse, yra valdomas lengviau. UE serijos ekranų korpusai yra ypač ploni, o HE serijos modeliuose įdiegta vaizdo įrašų, muzikos kūrinių ir nuotraukų, saugomų USB laikmenose, atkūrimo funkcija. Juose taip pat įrengti ir televizijos imtuvai.

Didelių vaizdo sienų konstrukcijoms reikia nemažų energijos sąnaudų. Naudojant LED technologijas „Samsung“ pavyko sumažinti elektros energijos sąnaudas ir į aplinką išskiriamos šilumos kiekį.

Parodoje „InfoComm 2011“ „Samsung“ ekspozicijoje lankytojai galėjo išvysti keturis 10 m aukščio vaizdo stulpus, sudarytus iš 50-ies 46 colių (116,8 cm) įstrižainės ekranų, ir milžiniškų matmenų vaizdo sieną (4,85 m x 2,76 m), sudarytą iš 16-os 55 colių (139,7 cm) įstrižainės ekranų. Daugybę ekranų sudėjus vieną šalia kito 5,5 mm atstumu, buvo sukurta ypač didelių matmenų vaizdo siena.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: