Akcija skatins naudingai atsikratyti elektronikos atliekų ir vartoti lietuvišką produkciją  (0)

Didžiausia Lietuvos elektronikos atliekų perdirbimo įmonė „EMP recycling“ Lietuvos gamintojus ir paslaugų teikėjus pakvietė į bendrą akciją „Jei elektronikos atliekų turi, lietuviškas prekes pigiau perki“. Pirmoji prie šios akcijos prisijungė ir ypatingą pasiūlymą atsikratantiems sena buitine technika ir elektronikos atliekomis pateikė AB „Snaigė“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iki pat rugpjūčio 31 dienos visiems, užsiregistravusiems tel. 1806 ir atidavusiems seną buitinę techniką ir elektronikos atliekas perdirbti į „EMP recycling“, bus įteikiamas „Snaigės“ 50 litų vertės čekis. Jį bus galima panaudoti perkant bet kokį „Snaigės“ pagamintą šaldytuvą ar šaldiklį el. parduotuvėje www.naminukas.lt. Pasinaudoti čekiais, t. y. įsigyti „Snaigės“ produkcijos 50 Lt pigiau, bus galima iki 2011 metų gruodžio 31dienos.

Atliekos iš jų susidarymo vietų (butų, biurų garažų, sodų...) EMP išneš ir išveš nemokamai, o „Snaigės“ gaminius akcijos partneris – el. parduotuvė www.naminukas.lt – į nurodytą vietą taip pat pristatys nemokamai. Pasak šią akciją inicijavusio UAB „EMP recycling“ generalinio direktoriaus Almonto Kybarto, viena iš tvaraus vartojimo taisyklių yra ne tik teisingai atsikratyti atliekų, atiduodant jas perdirbti, bet ir pirkti arčiausiai gaminamas prekes ir naudotis artimiausių paslaugų teikėjų pasiūlymais. Deja, krizės metu daugelis kokybiškas prekes gaminančių Lietuvos įmonių „apleido“ Lietuvą ir susikoncentravo į kitų šalių rinkas, vis dėlto, vartojimui intensyvėjant, ketinant įsigyti prekių pirmiausia reikėtų apsidairyti, ar nėra gaminamų Lietuvoje.

„Nors „Snaigės“ produkcija šiuo metu  jau perkama daugiau kaip 30 Europos ir Azijos šalių, visada mieliausia, kai ypatingas  įsigijimo sąlygas galima sudaryti „saviems“, –  teigia AB „Snaigė“ rinkodaros direktorė Rūta Petrauskaitė. – Juolab, kad naujuose „Snaigės“ gaminiuose nėra nei vienos kenksmingos aplinkai ar žmogaus sveikatai medžiagos, o naujausiems modeliams suteikta ir aukščiausio energetinio efektyvumo klasė – A++. Dalyvauti šioje akcijoje paskatino ir tai, kad būsime užtikrinti, jog čekių turėtojai seną ir tikrai daug pavojingų medžiagų turinčią techniką atidavė perdirbti į aukščiausių standartų besilaikančią elektronikos atliekų perdirbimo įmonę ir ši technika nebuvo išardyta nelegaliai, kenkiant Lietuvos aplinkai ir kartu žmonių sveikatai.“ „EMP recycling“ akciją ,,Jei elektronikos atliekų turi, lietuviškas prekes pigiau perki“, bendradarbiaudama vis su kitais partneriais, planuoja tęsti ir toliau.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)