Naujos iPhone 8 funkcijos  ()

Naujasis iPhone 8 sukėlė daugybę diskusijų dar tada, kai šis telefono modelis nebuvo pasirodęs prekyboje. O kaip gi kitaip – vartotojai visada laukia naujovių, ypač tada, kai kalbama apie Apple produkciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lietuvoje iPhone telefonų modeliai yra labai populiarūs, juos mielai renkasi įvairaus amžiaus žmonės. Apple produkcija yra vertinama dėl patogumo naudoti ir taip pat dėl jos ilgaamžiškumo, tačiau šio prekinio ženklo mylėtojai visada laukia ir naujai pasirodysiančių telefonų modelių. Taigi, kuo ypatingas naujasis iPhone 8, ir kokios yra jo naujosios funkcijos?

Dar patvaresnis įrenginys:

  • Itin patvarus stiklas telefono priekyje ir gale kuris laikomas pačiu patvariausiu visoje mobiliųjų telefonų gamybos istorijoje. Dabar Apple įrenginys bus dar patvaresnis ir atsparesnis, todėl galėsite nesibaiminti, kad jį pažeisite netyčia sutrenkdami. Taip pat šiek tiek patobulintas mobiliojo įrenginio dizainas, kuris džiugina naujomis korpuso spalvomis;
  • Atsparumas vandeniui ir dulkėms yra būtent tai, ko laukė dauguma vartotojų. Kartais išmaniųjų telefonų gedimų priežastimi tampa būtent vanduo arba dulkės, todėl naujasis iPhone 8 leis išvengti įvairių nesėkmių. Naujuoju įrenginiu vartotojai galės džiaugtis dar ilgesnį laiką, nes telefonas bus dar atsparesnis neigiamiems aplinkos veiksniams.

Patogus telefono dydis

Pirkėjai turi galimybę rinktis patogiausią telefono dydį: iPhone 8 ekranas gali būti 4,7 arba 5,5 colio. Vieni vartotojai mėgsta didelį ekraną turinčius telefonus, kiti mieliau renkasi tokius, kurie lengvai telpa į delną, todėl dabar galima pasirinkti tinkamiausią sprendimą;

Patogesnis ir greitesnis įkrovimas

Belaidis įkrovimas padės dar patogiau įkrauti mobilųjį įrenginį. Vartotojus džiugina ir tai, kad telefoną galima įkrauti labai greitai – vos per pusvalandį galima įkrauti telefoną penkasdešimčia procentų. Galėsite pamiršti problemas, susijusias su įtrūkusiais ar kitaip pažeistais laidais.

Belaidis įkrovimas yra toks pat efektyvus, kaip ir naudojant įprastą įkrovimo laidą, o gyvūnų augintojams nebereikės baimintis, kad laidus gali pažeisti augintiniai. Jei telefono įkroviklį dažnai tenka pasiimti kartu su savimi, jis gali būti pažeidžiamas kitų daiktų ar nuolatinio laidų lankstymo, tačiau nuo šiol ši problema jums jau nebebus aktuali. Įkrauti telefoną belaidžiu režimu galima visame pasaulyje – tokia galimybė siūloma viešbučiuose, oro uostuose, ir t.t. Šių įkrovimo stotelių rasite iš tiesų daug, todėl galėsite pamiršti vargus, susijusius su išsekusia baterija.

Dar geresnės spalvos ir aiškiau matomas vaizdas

Automatinis baltos spalvos koregavimas garantuoja, kad ekrane matomas vaizdas atitiks aplinkos foną, ir vaizdas bus lengviau įžiūrimas. Visai nesvarbu, kokiame apšvietime naudositės telefonu – šviečiant saulei ar esant prieblandai, bet kuriuo atveju ekrane matomas vaizdas bus tikrai ryškus. Su iPhone 8 galėsite pamiršti keblumus, kada saulėtą dieną tenka vargti, kol perskaitysite žinutę, ar kol prieblandoje akys pripras prie ekrano šviesos;

iPhone 8 „Retina“ ekranas užtikrina dar gražesnes vaizdų spalvas nei jos buvo iki šiol. Plati spalvų gama leidžia mėgautis itin aukštos kokybės nuotraukomis ir vaizdo įrašais.
Ekrano matymas bet kokiu kampu yra būtent tai, apie ką svajojo dauguma išmaniųjų telefonų naudotojų. Nuo šiol tai yra įmanoma, nes „Dual-domain“ pikseliai leidžia matyti ekrane esantį vaizdą pakreipus telefoną praktiškai bet kokiu kampu.

Gera naujiena mėgstantiems fotografuotis

Pažangi 12 megapikselių kamera kamera leis dar kokybiškiau užfiksuoti vaizdus, todėl jūs galėsite džiaugtis dar ryškesnių nuotraukų galerija. Taip pat iPhone 8 naujove laikomas naujas spalvų filtras bei funkcija, kuri leidžia optiškai stabilizuoti vaizdą. Galite būti maloniai nustebinti, kokius kokybiškus vaizdo įrašus ir kokias ryškias nuotraukas galite sukurti naudodamiesi telefonu! Dabar visa tai tapo realybe. Dar vienas iPhone 8 pasididžiavimas – tai dar geriau veikiantis portreto režimas, galintis dar natūraliau sulieti foną ir užtikrinti dar ryškesnį priekinio plano vaizdą;

Dar geresnės kokybės portretinės nuotraukos: jei mėgstate nuotraukų galeriją karts nuo karto papildyti kokybiškomis nuotraukomis, iPhone 8 – kaip tik jums. Nauja portretinio režimo funkcija leis sukurti tokį apšvietimą, kuris bus stulbinamai panašus į naudojamą fotostudijose. Nuo šiol sukurti kokybiškas nuotraukas galima dar paprasčiau ir pigiau: naudodamiesi iPhone 8 galėsite tikėtis paties geriausio rezultato;

Iki šiol užfiksuoti tolumoje esančius vaizdus buvo gana sudėtinga. Priartinimo funkcija ne visada garantuodavo tokį rezultatą, kokio buvo tikimasi, tačiau naujasis Apple gaminys siūlo jums pažangią naujovę – iki dešimties kartų priartinimą fotografuojant ir iki šešių kartų filmuojant. Palanku yra tai, kad šis išmanusis įrenginys padarys tai itin kokybiškai – pažadame, būsite maloniai nustebinti.

Našesnis telefono darbas

IPhone 8 du našieji branduoliai yra net ketvirtadaliu spartesni nei buvo iki šiol, todėl telefonu galėsite naudotis be jokių trikdžių. Greitas ir patogus naudojimasis telefonu yra vienas didžiausių naujojo Apple gaminio privalumų, todėl galite būti garantuoti, kad šiuo įrenginiu galėsite naudotis dar efektyviau;

Antros kartos našumo valdiklis suteiks akumuliatoriui daugiau energijos, kada to reikės, tačiau akumuliatoriaus budėjimo trukmė bus tokia pat ilga, kokia buvo anksčiau;

Papildytos realybės programėlės ir žaidimai garantuoja dar turiningesnį ir įdomesnį laisvalaikį. Žadama, kad iPhone 8 pakeis tai, kaip jūs matote pasaulį. Skamba labai intriguojančiai, tiesa? Visa tai garantuoja „A11 Bionic“.

Kokia iPhone 8 kaina?

iPhone 8 kaina Apple produkcijos gerbėjus domino dar tada, kai naujasis gaminys dar nebuvo pasirodęs rinkoje. Tiesa, būsima kaina džiugino tikrai ne visus vartotojus, ir buvo keliamas klausimas, kodėl būsimojo iPhone kaina taps tokia didelė. Taigi, kas lėmė iPhone 8 kainą?

Viena priežasčių buvo tai, kad „3D Touch“ technologijos kaina, kurią pasiūlė ilgametis Apple komponentų tiekėjas, buvo 2,5 karto didesnė. Apple šį pasiūlymą priėmė, tačiau tai nėra vienintelis dalykas, dėl kurio iPhone kaina sparčiai išaugo;

Taip pat kainai įtakos turėjo ir „3D Touch“ technologijos pritaikymas ekranui ir jos sutvirtinimas. Belaidė spartaus įkrovimo funkcija – dar viena priežastis, dėl kurios telefono kaina išaugo. Ankstesnė Apple telefono versija – iPhone 7 Plus buvo parduodama už maždaug 863,5 Eur, o iPhone 8 žadėta kaina – 890 eurų. Palyginus su tuo, kokias funkcijas turėjo ankstesnis modelis, ir kaip buvo patobulintas naujasis, galima teigti, kad kaina yra ne tokia  ir didelė. Nors kartais pirkėjams atrodo, kad permokama už Apple vardą, tačiau turime sutikti, kad šis gamintojas neturi sau lygių. Palanku tai, kad mūsų parduotuvėje įsigyti iPhone 8 galite dar geresne kaina – kaip ir įvairi kita produkcija, čia Apple gaminių galite įsigyti pigiau nei kitur. Tiesa, atkreipkite dėmesį į tai, kokia yra telefono vidinė atmintis – iPhone 8 su 64 GB atmintimi kainuoja pigiau nei su 256 GB.

Įsigyti naująjį iPhone Apple produkcijos mylėtojams dažnai yra pernelyg sunku – juk patobulintos funkcijos visada užtikrina dar patogesnį naudojimąsi telefonu. IPhone 8 pasirodė ganėtinai neseniai, tačiau jau spėjo sulaukti gausybės puikių įvertinimų. Šis telefono modelis neabejotinai yra vienas tinkamiausių šiuolaikiniam žmogui, kuris seka technologijų naujienas, ir tikisi, kad naujas įsigytas įrenginys užtikrins patogesnį telefono valdymą ir jo funkcijų išnaudojimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: