Kalėdinės dovanos internetu: kaip pasirinkti tinkamai  ()

Kartais atrodo, jog kalėdiniu laikotarpiu laikas pradeda eiti dar greičiau ─ be visų kasdienių rūpesčių dar tenka pasirūpinti ir švenčių organizavimu bei, svarbiausia, kalėdinėmis dovanėlėmis. Tam, kad pasirinkimo ir pirkimo procesas būtų sklandesnis, vis daugiau žmonių nusprendžia dovanas pirkti internetu ─ toks pasirinkimas turi ne vieną privalumą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kodėl verta pirkti dovanas internetu?

Jokių eilių. Kalėdiniu laikotarpiu galime įsitikinti, kiek daug gyventojų dar liko mūsų šalyje, tačiau dažniausiai tuo tikrai nesidžiaugiame ─ kamščiai keliuose ir eilės parduotuvių kasose dar labiau išvargina ir atimą daugybę brangaus laiko. Renkant kalėdines dovanas internetu, viso to patirti nereikės ─ vos tik apsispręsite, kuo šiemet pradžiuginsite artimuosius, prekes iš karto galėsite įdėti į pirkinių krepšelį.

Daugiau laiko apmąstymams. Parduotuvėje eilės susidaro ne tik prie kasos, bet ir prie populiariausių prekių, todėl ne visuomet turime galimybę tinkamai jas apžiūrėti ─ būtent dėl šios priežasties priimame skubotus ir ne visada pasiteisinančius sprendimus. Tuo tarpu pirkdami internetu, ne tik galėsite ramiai perskaityti visą dovanos informaciją, bet ir susipažinsite su kitų pirkėjų atsiliepimais ─ jie taip pat gali padėti apsispręsti.

Greita ir efektyvu. Pirkimas internetu Jūsų visiškai neįpareigoja ─ patikusią dovaną galite užsakyti net ir pietų pertraukos metu. Dar lankstesnis yra prekių pristatymas: dovanos gali būti atvežamos į Jūsų darbą, gyvenamąją vietą ar paties gavėjo namus. Visa tai galite suorganizuoti bet kuriuo paros metu, vos per keletą minučių!

Populiariausios dovanų idėjos

Nusprendus įsigyti dovanas internetu, laukia pati svarbiausia užduotis ─ apsispręsti, ką padovanoti. Žemiau pateikiamos populiariausios, kiekvienam tinkančios dovanų idėjos ─ galbūt tarp jų surasite tą, kuri pradžiugins ir Jums brangius žmones.

Kvepalai. Galite būti tikri, jog padovanoję kvepalus, pradžiuginsite ne tik moteris ar vyrus, bet ir mažuosius šeimos narius. Nors tokia dovana pakankamai rizikinga, rinkdami ją gerai pažįstamiems žmonėms, neturėtumėte apsirinkti. Visgi, jei šiek tiek abejojate, galite pasidomėti, kokiems aromatams jie teikia pirmenybę.

Kosmetikos priemonės. Tai viena praktiškiausių dovanų idėjų, kurią galite rinktis tiek artimiausiems bičiuliams, tiek mažiau pažįstamiems giminaičiams. Dušo želė, šampūnai ar kremai yra naudojami kasdien, tačiau Jūs galite nustebinti aukšta kokybe ir įmantriais ingredientais. Daugiau dovanų idėjų rasite kaledos.lt puslapyje.

Smulki buitinė technika. Virtuvės ar buities įrenginių prisireikia ne tik namų šeimininkėms ─ jei žinote, jog vienas ar kitas prietaisas bičiulių namuose jau baigia savo tarnavimo laikotarpį, tokia dovana bus džiugiai sutikta. Galite nustebinti ir naujais įrenginiais: dabar itin populiaru dovanoti kavos aparatus, virtuvinius kombainus bei efektyvius dulkių siurblius.

Išmanieji telefonai. Atnaujinti savo išmanųjį norėtų daugelis iš mūsų: vienam norėtųsi didesnio našumo ar ryškesnio ekrano, tuo tarpu kitam patiktų aukštesnės kokybės kamera... Jei žinote, kam Jūsų bičiuliai skiria daugiausiai dėmesio, nesunkiai išrinksite jiems naują mobilųjį! O jei ieškote kiek smulkesnės dovanos, tiks ir telefonų priedai: atminties kortelės, atsarginiai maitinimo šaltiniai ir kitos panašios prekės.

Kompiuterinė technika. Tai dar viena itin geidžiama prekių kategorija: naują kompiuterį, planšetę ar jiems skirtus priedus Kalėdoms norėtų gauti tiek maži, tiek dideli. Vienintelis klausimas ─ ar esate pasiryžę jiems tai padovanoti!

Šiek tiek paieškoję, tokių dovanų idėjų neabejotinai surasite ir kur kas daugiau. O jei apsispręsti sunku visada galite pasirinkti dovanų kuponus arba pasikonsultuokite su bičiulių artimaisiais ─ jie tikrai patars, ką jiems padovanoti!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: