„Mitsubishi Motors Corporation“ ir „Mitsubishi Corporation“ Monako Kunigaikštystei įteikė 4 „Mitsubishi i-MiEV“ elektromobilius  (0)

„Mitsubishi Motors Corporation“ (MMC) ir „Mitsubishi Corporation“ (MC) įteikė 4 naujos kartos elektromobilius „Mitsubishi i-MiEV“ Monako Kunigaikštystei. Įteikimo ceremonijoje, kuri vyko Princo rūmuose, dalyvavo daugybė aukšto rango svečių, tarp kurių buvo ir Jo Didenybė Princas Albertas II.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Monako Kunigaikštystė nuolat ieško būdų, kaip kovoti su aplinkos tarša ir pakeisti šalies autoparką elektromobiliais be jokios CO2 emisijos.  Po 2009 m. kovo mėnesį vykusių elektromobilių bandymų Monako Kunigaikštystė su „Mitsubishi Motors Corporation“, „Mitsubishi Motors Europe“ ir „Mitsubishi Corporation Automobile (Europe)“ pasirašė „Supratingumo memorandumą“ (angų k. „Memorandum of Understanding“). Pagal memorandumo terminus, pirmieji „Mitsubishi i-MiEV“ liepos mėnesį pristatyti kelioms kompanijoms Japonijoje, o lapkričio pabaigoje - ir Monako Kunigaikštystei.

Monako Kunigaikštystei skirti „Mitsubishi i-MiEV“ yra pirkti bendradarbiaujant su „Mitsubishi Corporation“ dukterine kompanija „Mitsubishi Motors Europe Bank GmbH“. Kaip numatyta memorandume, Monako Kunigaikštystė planuoja skatinti elektromobilių įsigijimą per valstybines įstaigas, elektros kompaniją „SMEG“ bei per Monako Princo Alberto II fondą. Naujos kartos elektromobilio „Mitsubishi i-MiEV“  prekyba prasidėjo Japonijoje šių metų liepą. Žvelgiant į 2010 metų prekybos perspektyvas visame pasaulyje, šiuo metu „Mitsubishi Motors Corporation“ vykdo įvairias socialines – bandomąsias programas Naujojoje Zelandijoje, Jungtinėse Amerikos Valstijose bei Europoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: