„Baltnetos komunikacijos“ perėmė „Norby Telecom“ lietuvišką verslą  (0)

Kompleksinius IT ir duomenų perdavimo sprendimus teikianti bendrovė „Baltnetos komunikacijos“, toliau sėkmingai vykdo ilgalaikę plėtros strategiją ir didina savo užimamą IP telefonijos rinkos dalį. Nuo š.m. liepos 1 d. „Baltnetos komunikacijos“ perima visą Estijos telekomunikacijų bendrovės „Norby Telecom“ lietuvišką fiksuotos telefonijos ryšio verslą, kai pastarajai dėl ekonominės situacijos nepavyko pritraukti papildomų investicijų verslo plėtrai ir ji nusprendė pasitraukti iš Lietuvos rinkos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Norby Telecom“ įsigijimas yra ilgalaikės mūsų plėtros dalis, kurios tikslas – nuolat didinti užimamą rinkos dalį, o klientams siūlyti itin aukštos kokybės paslaugas“, – teigia bendrovės „Baltnetos komunikacijos“ generalinis direktorius Mindaugas Pranskevičius.

Po kompanijų susijungimo „Baltnetos komunikacijos“ perims visus „Norby Telecom“ paslaugų teikimo įsipareigojimus. Į bendrovę „Baltnetos komunikacijos“ pereina dirbti ir visas pagrindinis „Norby Telecom“ personalas.

Tai ne pirmas bendrovės „Baltnetos komunikacijos“ įsigijimas, siejamas su „Norby“ vardu. Praėjusių metų liepos mėnesį „Baltnetos komunikacijos“ įsigijo UAB „Norby Networks“. Ši įmonė anksčiau buvo žinoma kaip „MicroLink Lietuva“.


Apie UAB „Baltnetos komunikacijos“

Bendrovė „Baltnetos komunikacijos“ yra viena didžiausių šalyje duomenų perdavimo paslaugų teikėjų verslui, užimanti 15 proc. šios rinkos.

UAB „Baltnetos komunikacijos“ teikia kompleksines duomenų perdavimo, duomenų centrų, IT ūkio priežiūros ir IP telefonijos paslaugas verslui. Pažangiausius sprendimus savo veikloje taikanti įmonė išskirtinį dėmesį skiria paslaugų ir klientų aptarnavimo kokybei, moderniausių technologijų diegimui.

Šiuo metu bendrovė paslaugas teikia Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje, joje dirba 120 žmonių.

2008 m. UAB „Baltnetos komunikacijos“ apyvarta pasiekė 18,1 mln. litų.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: