"Mitsubishi" gamins kompaktišką padidinto pravažumo automobilį  (0)

Šiandien „Mitsubishi Motors“ oficialiai paskelbė, kad beveik baigė kurti visiškai naują padidinto pravažumo automobilį. Už „Outlander“ šiek tiek mažesnis modelis pirmiausiai debiutuos gimtojoje Japonijoje, kur jo prekybos pradžia numatoma 2010-ųjų metų vasarį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išplatintame eskize matyti, kad ekspresyvus automobilio kėbulas pasižymi visiems naujausiems „Mitsubishi“ modeliams būdingais bruožais. Masyvios priekinės radiatoriaus grotelės atkartoja reaktyvinių naikintuvų oro paėmimo angas, o žvelgiant iš šono variklio skyriaus forma primena ryklio nosį. Tai naujo firminio „Mitsubishi“ stiliaus sudedamosios detalės, kurių japonų gamintojas nuosekliai laikosi jau keletą metų.

Naujasis automobilis bus gaminamas ant vadinamosios „Project Global“ platformos, kuri naudojama gaminant ir kitus naujausius „Mitsubishi“ modelius. Tikimasi, kad kompaktiškasis „krosouveris“ taps svarbiu modeliu, užpildant „Mitsubishi“ gamą dar ekonomiškesniais, aplinką labiau tausojančiais automobiliais. Europinis modelio debiutas numatomas 2010 metų Ženevos automobilių parodoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: