HP pristatė „Just Right IT“ sprendimus smulkiam verslui  (0)

Pasaulinė IT sprendimų kompanija „Hewlett-Packard“ (HP) pradeda platinti naują „Just Right IT“ sprendimų portfelį, kuris smulkioms įmonėms leistų naudotis reikalingomis IT paslaugomis už teisingą kainą, tad verslininkams teliktų susitelkti į geresnį savo klientų aptarnavimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šis IT sprendimų portfelis prieinamas mažoms įmonėms ir leidžia padidinti jų darbo našumą - „Just Right IT“ portfelį sudaro naujos kartos serveris, spausdintuvas ir priedai kompiuteriui. „Nors smulkios ir vidutinės įmonės yra atsargios dėl ekonomikos būklės, jos ir toliau ieško kelių supaprastinti verslo operacijas bei ruošiasi ūkio atsigavimui. HP siūlomas sprendimų portfelis leis įmonėms efektyviai valdyti duomenų srauto didėjimą, padidins darbuotojų produktyvumą, leis išlaikyti esamus ir pritraukti naujus klientus“, - teigė strateginių konsultacijų įmonės „AMI Partners“ vyr. viceprezidentas Anil Miglani.

Paprastesnis verslo operacijų valdymas

„Just Right IT“ yra sukurtas specialiai smulkioms ir vidutinėms įmonėms, kurių biudžetai visada yra suvaržyti, o poreikis informacinėms technologijoms – nuolat augantis. Šis naujausias HP sprendimų portfelis įmonėms suteiks:

didesnį veiklos patikimumą, kurį užtikrina „HP ProLiant MicroServer“. Šis serveris yra tylus, taupantis elektros energiją. Jis yra skirtas įmonėms, kuriose dirba iki dešimties darbuotojų. Serveris leidžia efektyviai centralizuoti visą įmonės informaciją ir pasiekti norimą informaciją greičiau, o tai leidžia darbuotojams paprasčiau keistis įvairioms bylomis ir būti tikriems, kad įmonės ir klientų duomenys yra saugūs.

bevielį spausdinimo ryšį, kurį užtikrina spausdintuvai HP Officejet Pro 8500A e-All-in-One ir HP Officejet 7500A Wide Format e-All-in-One – pirmasis „viskas viename“ spausdintuvas su interneto ryšiu. Kartu su šiais spausdintuvais klientai gauna HP spausdinimo aplikacijas, leidžiančias pradėti spausdinimo darbą iš bet kurio mobilaus įrenginio ir tiesiogiai pasiekti interneto turinį, nesinaudojant kompiuteriu. Officejet Pro 8500A spausdintuvas suteikia profesionalią spalvų paletę, o jo spausdinimo kaina yra  50 proc. mažesnė nei įprasto lazerinio spausdintuvo. Spausdintuvas Officejet 7500A siūlo mažiausią vieno lapo spausdinimo savikainą savo spausdintuvų kategorijoje.

mažesnes energijos sąnaudas ir duomenų saugojimą su HP 500B serijos verslo kompiuteriu. Šis stalinis kompiuteris naudoja Windows® 7 operacinę sistemą, jame yra konfigūruojami kietieji diskai ir patogiai įmontuotos kompiuterio jungtys.

pagerintą IT infrastruktūros monitoringą ir valdymą, kurį užtikrina viena konsolė su naujuoju HP Insight ir Microsoft System Center Essentials 2010. Vidutinio dydžio įmonėms sukurtas sprendimas turi virtualaus serverio ir duomenų saugojimo galimybę. Be to, ši programinė įranga yra susieta su HP pagalbos paslauga ir gali sumažinti IT resursų naudojimą.

Paprastesnis duomenų prieinamumas ir apsauga

Smulkioms ir vidutinėms įmonėms svarbu užtikrinti verslo duomenų apsaugą ir kartu išlaikyti jų pasiekiamumą nelaimės atveju. HP klientams siūlo šiuos duomenų prieinamumo ir saugumo sprendimus:

- spartesnį darbą ir lankstų duomenų saugojimą. Tai leidžia 10GbE iSCSI galimybes turintis HP StorageWorks P2000 G3 Modular Smart Array (MSA), kuris leidžia padidinti serverio/duomenų saugyklos spartą dešimt kartų.

- pagerintą verslo tęstinumą ir paprastesnę vartotojo sąsają, leidžiančią valdyti duomenų atsargines kopijas ir atstatymą – tai užtikrina HP Data Protector Express 5.0 programinė įranga. Šis sprendimas yra sukurtas neįgudusiems vartotojams ir leidžia operacijas atlikti greitai bei patogiai.

- supaprastintą duomenų saugojimą, kurį užtikrina HP P4000 Virtual SAN Appliance (VSA) programinė įranga. Šis sprendimas leidžia virtualius serverius turintiems klientams naudotis virtualiomis duomenų saugyklomis, nenaudojant jokios fizinės duomenų saugojimo tinklo infrastruktūros.

Paprastesnės komunikacijos ir ryšiai

Bevielio ryšio ir duomenų tinklų sprendimus gali būti sudėtinga valdyti, tačiau naujasis IP telefonijos ir bevielio tinklo pasiūlymas smulkioms ir vidutinėms įmonėms užtikrina:

pagerintą aplikacijų pasiekiamumą ir didesnę tinklo apsaugą, kurią siūlo HP V-M200 802.11n Access Point Series, galintis sujungti iki 64-ių mobilių vartotojų vienu metu į spartų bevielį tinklą (sparta prilygsta laidiniam tinklui).

supaprastintą virtualią aplinką, naudojant Virtualization Smart Bundles su Microsoft Hyper-V Server 2008 R2. Šį sprendimą sudaro duomenų saugykla, serveriai ir tinklo technologija. Sprendimas yra skirtas klientams, kurie neturėjo patirties išbandyti virtualizacijos privalumų.

„Just Right IT“ sprendimus smulkiajam verslui galima įsigyti iš HP partnerių arba tiesiogiai iš HP. Šis naujas sprendimų portfelis leidžia partneriams padėti taupyti savo klientų laiką ir pinigus ir kartu pasiūlyti pilną technologijų spektrą – nuo spausdintuvų ir kompiuterių iki serverių ir tinklo sprendimų. Visus šiuos sprendimus galima įsigyti tik iš vieno partnerio. „HP Financial Services“, kompanijos lizingo ir turto valdymo paslaugų padalinys, smulkioms ir vidutinėms įmonėms gali pasiūlyti palankius finansavimo sprendimus. Daugiau papildomos informacijos apie HP pasiūlymus smulkiajam verslui galima rasti internete - www.hp.com/go/whatsnewforsmb.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: