HP pristatė pirmuosius „HP Officejet“ spausdintuvus su internetinėmis funkcijomis  (0)

„Hewlett-Packard“ (HP) papildė savo „HP Officejet“ spausdintuvų šeimą naujais nariais – pirmaisiais kompanijos internetiniais spausdintuvais, skirtais smulkiajam verslui, tarp kurių yra ir pirmasis pasaulyje plataus formato „viskas viename“ įrenginys su internetinėmis funkcijomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujuose „HP Officejet“ spausdintuvuose naudojama HP „ePrint“ technologija leidžia vartotojams spausdinti iš bet kurio mobiliojo įrenginio, užduotį spausdintuvui siunčiant elektroniniu paštu. Naudodami HP spausdinimo programėles („HP Print Apps“) verslininkai taip pat gali be kompiuterio pagalbos šiais spausdintuvais pasiekti ir išspausdinti internete esančius šablonus, dokumentus. Pirmuosius gaminius – internetinius spausdintuvus namų vartotojams su HP „ePrint“ technologija – HP pristatė vasaros pradžioje. Naujieji „HP Officejet Pro 8500A e-All-in-One“ serijos spausdintuvai ir „HP Officejet 7500A Wide Format e-All-in-One“ yra sukurti verslo klientams, kuriems reikalingi kabeliu ar belaidžiu ryšiu į kompiuterių tinklą jungiami „viskas viename“ įrenginiai, pasižymintys gerais rezultatais ir efektyvumu. Pavyzdžiui, „HP Officejet Pro 8500A e-All-in-One“ serijos spausdintuvu išspausdinto vieno puslapio savikaina yra iki 50 proc. mažesnė nei spausdinto lazeriniu spausdintuvu. „Internetinį spausdinimą mes įvedame kaip naują rinkos standartą. Pirmiausia tai padarėme namų vartotojų rinkoje, dabar – smulkaus verslo“, – teigė HP vaizdų ir spausdinimo grupės rašalinių ir interneto sprendimų viceprezidentas Europos, Artimųjų Rytų ir Afrikos regione Davidas Josephas Ryanas.

Pirmieji internetiniai HP spausdintuvai verslui

Kiekvienas spausdintuvas su HP „ePrint“ technologija turi savo unikalų elektroninio pašto adresą ir tai leidžia paprastai spausdinti dokumentus nebūnant biure, taip pat suteikia patogią prieigą prie spausdintuvo biure viešintiems klientams ar kolegoms. Tokiam spausdinimui nereikia jokių papildomų tvarkyklių ar programinės įrangos.

Siekiant apsaugoti klientų privatumą ir saugumą, kiekvienas „ePrint“ spausdintuvo el. pašto adresas yra unikalus ir niekam neplatinamas, nebent klientas jį suteikia kitiems. HP taip pat naudoja šlamštlaiškių („spam“) filtravimo priemones, kad apsaugotų klientus nuo nepageidaujamo spausdintuvų naudojimo. Prireikus, el. pašto adresą galima bet kada pakeisti ir sugeneruoti naują. Be to, klientai gali sudaryti „baltąjį sąrašą“ – įrašyti atrinktus el. pašto adresus, kad spausdintuvas spausdintų tik iš jų gautus dokumentus.

Naudodamiesi HP spausdinimo programėlėmis, verslo vartotojai gali išspausdinti internete esančius dokumentus bei kitą turinį be kompiuterio pagalbos. Šias programėles galima valdyti per spausdintuvo jutiklinį ekraną ir jomis pasinaudoti tokiomis paslaugomis, kaip „Google Docs“ dokumentams skenuoti ir talpinti internete, „Box.net“, skirta skenuoti, dalintis, valdyti ir naudotis verslo dokumentais internete, „Biztree“, kuri suteikia prieigą įvairių verslui reikalingų formų iš šablonų. Programėlių prieinamumas skirtingose šalyse artimiausiomis savaitėmis gali skirtis. Daugiau informacijos apie HP spausdinimo programėles: www.hp.com/go/ePrintcenter.

„HP Officejet Pro 8500A e-All-in-One“ serija

„HP Officejet Pro 8500A e-All-in-One“ serijos spausdintuvai pasižymi profesionalios kokybės spalvotais spaudiniais ir 50 proc. mažesne, palyginus su lazeriniais spausdintuvais, spausdinimo savikaina. Juose integruotos kabelinio ir belaidžio ryšio sąsajos, kad vienu įrenginiu būtų galima naudotis iš kelių kompiuterių.

„HP Officejet Pro 8500A e-All-in-One“ seriją sudaro du modeliai. „HP Officejet Pro 8500A e-All-in-One“ įrenginyje įmontuotas 6 cm įstrižainės jutiklinis ekranas, kuriame patogu naudotis spausdinimo programėlėmis, pasiekti turinį internete ir jį spausdinti. Šis belaidžiu ryšiu prie tinklo jungiamas spausdintuvas pasiekia lazeriniams spausdintuvams prilygstančią spausdinimo spartą – iki 15 puslapių per minutę spausdinant nespalvotai ir 11 puslapių per minutę – spalvotai.

Įrenginyje yra 250 lapų talpos popieriaus dėklas, 35 lapų talpos vienpusis automatinis dokumentų padavimo mechanizmas, USB jungtis ir atminties kortelių lizdai. Šiuo įrenginiu galima skenuoti ir siųsti faksogramas į kompiuterius bei bendrus tinklo aplankus, kopijuoti dvipuses korteles ant vienos lapo pusės. Šį įrenginį Lietuvoje galima įsigyti maždaug už 930 litų.

Kitas modelis – „HP Officejet Pro 8500A Plus e-All-in-One“ greta visų funkcijų, kurias turi „HP Officejet Pro 8500A e-All-in-One“, išsiskiria didesniu, 10,9 cm įstrižainės jutikliniu ekranu, 50 lapų talpos dvipusiu automatiniu dokumentų padavimo mechanizmu, skenavimo ir faksogramų siuntimo elektroniniu paštu funkcija. Spausdintuvas jau parduodamas Lietuvoje. Jo kaina siekia apie 1205 litus.

„HP Officejet Pro 8500A e-All-in-One“ serija, patenkanti į „HP Eco Solution“ asortimentą, atitinka „Energy Star“ reikalavimus ir, palyginus su spalvotais lazeriniais spausdintuvais, naudoja iki 50 proc. mažiau elektros energijos, iki 80 proc. mažiau spausdinimo medžiagų ir įpakavimo (pagal svorį). Daugiau informacijos apie naują „HP Officejet Pro 8500A e-All-in-One“ seriją bei visą „HP Officejet“ spausdintuvų šeimą galima rasti internete, adresu www.hp.com/officejetpro.

Naujasis „HP 940XL Officejet Value Pack“ spausdinimo medžiagų rinkinys padeda sumažinti savikainą

„HP Officejet Pro 8500A e-All-in-One“ serijos įrenginiai yra suderinami su „HP 940XL Officejet Value Pack“ rinkiniu, kuris padeda klientams sutaupyti. Šiame rinkyje yra 100 „HP Professional Inkjet“ blizgaus popieriaus lapų ir trys „HP 940XL Officejet“ spalvotų rašalų indeliai. Kartu komplektuojamas ir „HP Business Marketing Design CD“ diskas, kuriame yra rinkodarinių spaudinių ir dizaino šablonai.

„HP Officejet 7500A Wide Format e-All-in-One“

Verslo klientams, ieškantiems plačiaformačio, galinčio spausdinti iki 33 x 48 cm (A3+) dydžio spaudinius, „viskas viename“ įrenginio su kabeline ar belaidžio ryšio tinklo sąsaja, HP pristatė „HP Officejet 7500A Wide Format e-All-in-One“. Tai pirmasis pasaulyje internetinis, plačiaformatis „viskas viename“ įrenginys, galintis pasiūlyti mažiausią puslapio savikainą savo klasėje.

Šis įrenginys pasižymi lazeriniams spausdintuvams prilygstančia spausdinimo sparta – iki 10 puslapių per minutę nespalvotai ir 7 puslapiai per minutę spalvotai. Jame įmontuotas 150 didelio formato lapų talpos dėklas, 35 lapų talpos vienpusis automatinis dokumentų padavimo mechanizmas, USB jungtis, atminties kortelių lizdai, 6 cm įstrižainės jutiklinis ekranas ir „CopySmart“ sprendimai. „HP Officejet 7500A Wide Format e-All-in-One“ naudoja iki 40 proc. mažiau elektros energijos nei palyginami lazeriniai įrenginiai. Jį galima įsigyti daugmaž už 1030 litų.

Mažesnė savikaina su naujuoju „HP 920XL Officejet Value Pack“ rinkiniu

Naujasis „HP Officejet 7500A Wide Format e-All-in-One“ yra suderinamas su „HP 920XL Officejet Value Pack“ rinkiniu, padedančiu sumažinti išlaidas spausdinimui. Rinkinyje yra 50 „HP Professional Inkjet“ matinio popieriaus lapų, trys skirtingų spalvų „HP 920XL Officejet“ rašalinės bei „HP Business Marketing Design CD“ diskas. Daugiau informacijos apie „HP Officejet 7500A Wide Format e-All-in-One“ galima rasti http://wwnpi.com/HP/Demos/7500A.html.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: