HTC pristatė naujuosius „Desire HD“ ir „Desire Z“ su atnaujinta „HTC Sense“ vartotojo sąsaja  (0)

Šiandien kompanija HTC oficialiai pristatė atnaujintą „HTC Sense“ vartotojo sąsają naujuosiuose „Desire HD“ ir „Desire Z“ išmaniuosiuose telefonuose su įdiegta „Android“ operacine sistema. Kartu su „HTC Sense“ atnaujinimu taip pat buvo pristatytos kelios svarbios HTC naujovės, tarp kurių –HTCSense.com paslaugos, išplečiančios kompanijos kuriamų išmaniųjų telefonų naudojimo galimybes.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pristatydama naujoves, HTC ir toliau nuosekliai koncentruojasi į vartotoją, siekdama išmaniųjų telefonų naudojimą paversti dar labiau personalizuotu ir natūraliu. „Džiaugiamės galėdami išplėsti „HTC Sense“ patirtį už telefono ribų, į visiškai naują HTC paslaugų lygmenį, pavadintą HTCSense.com,“ – teigia HTC korporacijos vadovas Peter Chou. „Laikydamiesi plataus požiūrio į telefonų vartojimo patirtį, siekiame ją stiprinti ir tikime, kad vartotojai tai įvertins. Į vartotoją orientuota kompanijos filosofija sulaukia atgarsio iš HTC telefonus perkančių žmonių, o tai mus skatina toliau dirbti ir pristatyti naujus inovatyvius išmaniuosius telefonus „HTC Desire HD“ ir „HTC Desire Z“.“

„HTC, būdama pagrindine „Android“ partnere ir išmaniųjų telefonų gamintoja, tęsia inovacijų diegimą šioje srityje,“ – teigia „Google“ projektavimo vice prezidentas Andy Rubin. „„Android“ operacinė sistema yra susijusi su pasirinkimo laisve, o naujieji HTC išmanieji telefonai vartotojui siūlo puikius pasirinkimus ir lankstumą.“

Apie „HTC Sense“

Atnaujintoje „HTC Sense“ vartotojo sąsajoje buvo įdiegti patobulinimai, skirti kokybiškesniam daugialypės terpės (angl. multimedia) turinio fiksavimui, kūrimui, dalinimuisi ir pasiekiamumui. Su naująja kamera vartotojai gali kurti aukštos raiškos (HD) video įrašus ar, pasitelkdami daugybę efektų, fiksuoti bei redaguoti nuotraukas. Naujoji virtualių žemėlapių funkcija „HTC Locations“ suteikia galimybę kilus poreikiui greitai žymėti objektus žemėlapyje išvengiant siuntimo trikdžių ar galimų ryšio paslaugų užsienyje (angl. roaming) mokesčių.

„HTC Sense“ taip pat yra integruota nauja su „Kobo“ elektroninių knygų parduotuve susieta elektroninio skaitymo internete galimybė bei mobiliesiems telefonams pritaikytas skaitytuvas, kuriame galima žymėti, komentuoti ir greitai rasti nežinomų žodžių apibrėžimus ar vertimus.

Apie HTCSense.com

Naujoji HTCSense.com paslauga suteikia vartotojams galimybę paprastai valdyti HTC telefoną iš paties aparato ar asmeninio kompiuterio. Pavyzdžiui, telefono pasigedęs vartotojas gali jį lengvai surasti pagarsindamas skambutį net jei telefonas prieš tai buvo nustatytas tyliam režimui arba pažymėdamas telefono buvimo vietą žemėlapyje. Pametęs arba netekęs aparato dėl vagystės, vartotojas gali per atstumą užblokuoti telefoną, peradresuoti skambučius ir žinutes kitur, o organizuodamas telefono grąžinimą, išsiųsti į jį žinutę ar, esant būtinybei, ištrinti visą asmeninę informaciją. HTCSenses.com dėka tampa paprastesnė naujo HTC telefono sąranka ir priėjimas prie mobiliojo telefono archyvų iš kompiuterio: kontaktų, tekstinių žinučių ar skambučių istorijos. Vartotojai taip pat turi galimybę individualiai prisitaikyti darbalaukio fonus, vaizdus, garsus ar įskiepius (angl. plug-ins).

Apie „HTC Desire HD”

„HTC Desire HD“ yra įdiegta įspūdinga daugialypė terpė (angl. multimedia) su šviesiu 4.3 colio LCD ekranu, „Dolby Mobile“ ir SRS virtualaus garso technologijomis. Tai yra pirmasis HTC telefonas su nauju 1 GHz „Qualcomm 8255 Snapdragon“ procesoriumi. „HTC Desire HD“ išmaniajame telefone yra įdiegta 720p aukštos raiškos (HD) video įrašymo galimybė ir integruota 8 megapikselių kamera su „Dual flash“. Toliau plėtojant ankstesniojo „HTC Legend“ vientiso korpuso koncepciją, naujasis „HTC Desire HD“ taip pat yra sukurtas iš vientiso aliuminio bloko ir pasižymi HTC būdinga kokybe ir tvirtumu. Šiame telefone taip pat yra integruotas „HTC Fast Boot“, kurio dėka galima greičiau paskambinti arba pasitikrinti el. paštą.

Apie „HTC Desire Z“

Nuolat skubantys žmonės su naujuoju „HTC Desire Z“ gali greitai ir lengvai palaikyti ryšį su draugais „Facebook“ ar „Twitter“ arba su kolegomis bei klientais darbe. „HTC Desire Z“ pasižymi unikalia „pop hinge“ funkcija, atveriančia QWERTY klaviatūrą greitam ir patogiam teksto rinkimui. „HTC Desire Z“ taip pat yra įdiegtos įvairios klaviatūros nuorodos (angl. shortcuts) ir du individualiai pritaikomi klavišai, skirti lengvesnei prieigai prie dažniausių funkcijų net neatidarant meniu. Išmaniajame telefone „HTC Desire Z“ taip pat yra įdiegta 720p aukštos raiškos (HD) video įrašymo galimybė ir 5 megapikselių kamera su automatine blykste. Tai yra pirmasis telefonas su naujuoju 800 MHz „Qualcomm 7230“ procesoriumi, jame taip pat yra integruotas HTC „Fast Boot“.

Įsigijimas

Naujieji HTC telefonai “Desire HD” ir “Desire Z” vartotojams bus siūlomi visose pagrindinėse Europos ir Azijos rinkose nuo 2010 m. spalio mėn.

Apie HTC

HTC korporacija (HTC) yra viena iš sparčiausiai mobiliųjų telefonų rinkoje augančių kompanijų. Savo veikloje koncentruodamasi į žmogų, HTC kuria inovatyvius išmaniuosius telefonus, tarnaujančius individualiems žmonių gyvenimo poreikiams. Kompanija yra listinguojama Taivanio vertybinių popierių biržoje (kodas 2498). Daugiau informacijos apie kompaniją rasite apsilankę adresu www.htc.com.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)