Prasidėjo „Žinių ekonomikos įmonės 2010“ rinkimai  (0)

Prasidėjo tradiciniai asociacijos „Žinių ekonomikos forumas“ organizuojami „Žinių ekonomikos įmonės 2010“ rinkimai, kuriais siekiama įvertinti pažangiausias Lietuvos žinių ekonomikos įmones. Nugalėtojai bus apdovanoti lapkričio mėnesį Lietuvos Respublikos Prezidentūroje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Žinių ekonomikos įmonės 2010“ vardas bus suteiktas trims pažangiausioms aukštųjų technologijų, tradicinės pramonės ir paslaugų sektoriaus įmonėms. „Žinių ekonomikos forumas vienija visus įsitikinusius, kad sėkmingas Lietuvos rytojus paremtas žinių ekonomika. Visai nesvarbu, ar tai aukštųjų technologijų, ar tradicinės pramonės įmonės, kuo daugiau jų veikloje žinių, naujų idėjų ir kūrybiškumo, tuo labiau auga visos šalies konkurencingumas. Turime puikių pavyzdžių, kuriais galime didžiuotis, todėl skatiname verslą parodyti savo pasiekimus ir drąsiai dalintis patirtimi“, – teigia Žinių ekonomikos forumo Tarybos pirmininkas Kęstutis Jasiūnas.

Jau trečią kartą EKSMA grupės iniciatyva bus apdovanota ir sėkmingiausiai dirbanti jauna aukštųjų technologijų įmonė. Šiai įmonei atiteks 10 tūkst. litų piniginis prizas. Į sėkmingiausiai dirbančios jaunos aukštųjų technologijų įmonės titulą gali pretenduoti įmonės, savo veiklą pradėjusios nuo 2005 m. Vertinant šių įmonių pasiekimus, bus atsižvelgiama į ekonominius ir kokybinius rodiklius: bendradarbiavimą su mokslo įstaigomis, naujų produktų kūrimą ir diegimą, eksportą, plėtrą.

„Kartu su verslo lyderiais turime skatinti jaunas perspektyvias aukštųjų technologijų įmones, kurios savo drąsa, aktyvumu, užsidegimu, naujomis idėjomis ir ryžtu gali tapti pavyzdžiu ateities kartoms ir drąsių iniciatyvų įkvėpėjomis“, - sako Edgaras Leichteris, Žinių ekonomikos forumo direktorius.

Kandidatuoti į „Žinių ekonomikos įmonės 2010“ ir sėkmingiausiai dirbančios jaunos aukštųjų technologijų įmonės apdovanojimus galima iki š. m. spalio 22 d. atsiuntus užpildytą atrankos anketą. Šias anketas galima rasti adresu http://zei2010.zef.lt.  Asociacija „Žinių ekonomikos forumas“ – nevyriausybinė ekspertinė organizacija, siekianti užtikrinti žinių ekonomikai palankios aplinkos kūrimą bei žinių ekonomikos vertybių ir mąstysenos įtvirtinimą visuomenėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: