Už tą pačią kainą – dvigubai didesnė 4G interneto MEZON greitaveika  (0)

Mobiliojo 4G interneto MEZON planą „Nevaržyk“ užsisakantiems klientams AB Lietuvos radijo ir televizijos centras (Telecentras) suteikė dvigubai didesnę greitaveiką – iki 4 Mb/s. Mokestis už siunčiamų duomenų neribojantį planą „Nevaržyk“ liko nepakitęs – 49 Lt/mėn., USB modemo įsigijimo kaina – nuo 1 lito. Specialus pasiūlymas galios iki kovo 31 d.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Mes norime, kad mobiliuoju 4G internetu MEZON žmonės naudotųsi nevaržomai ir patogiai ir galime tai užtikrinti, naudodami ryšio technologiją „WiMAX“. 4G interneto MEZON pranašumas – tai paslaugos kokybė ir prieinama už suteiktą kokybę kaina“, – tvirtina Telecentro komercijos direktorius Egidijus Ropė. Jo teigimu, „Nevaržyk“ – populiariausias 4G interneto MEZON planas. Iki 4 Mb/s padidinta greitaveika šio plano vartotojams suteiks daugiau patogumo naršant internete, sparčiai siunčiant didelės apimties vaizdo, garso ir filmuotą medžiagą.

Dvigubai didesne greitaveika galės naudotis ne tik nauji planą „Nevaržyk“ užsisakę klientai, bet ir tie, kurie buvo pasirinkę 2 Mb/s greitaveiką, taip pat ir kitais planais besinaudojantys klientai. Pratęsusiems sutartis 12-kai ir daugiau mėnesių paslaugos pakeitimas atliekamas nemokamai. Be „Nevaržyk“, Telecentras šiuo metu siūlo dar du 4G interneto MEZON planus: iki 1Mb/s greitaveiką suteikiantį planą „Bendrauk“ (39 Lt/mėn.) ir greitaveiką iki 10 Mb/s suteikiantį planą „Pramogauk“ (69 Lt/mėn.).

Bet kurį 4G interneto MEZON planą užsisakę klientai gali siųsti neribojamus duomenų srautus. Nesvarbu, kiek duomenų jie siųstų, greitaveika nėra mažinama, mokestis nedidinamas. Nešiojantis su savimi USB modemą, „WiMAX“ tinkle 4G internetu MEZON galima naudotis visur, kur tik prireikia: namuose, biure, kavinėje, parke, svečiuose, kelionių metu...

Teikiama ir išankstinio mokėjimo už 4G interneto MEZON paslauga. Ją užsisakant nereikia pasirašyti jokių sutarčių ir nereikia mokėti mėnesinio mokesčio. „Pildyk ir naudok“ paslaugos klientai papildo savo sąskaitą tam tikra pasirinkta suma, kuri vėliau išskaičiuojama pagal siųstų duomenų kiekį – po 2 ct./MB. Įsigyjant pakuotę padovanojamas 20 Lt vertės kreditas. Suteikiama iki 10 Mb/s greitaveika.

Mobilusis 4G internetas MEZON veikia vieninteliame Lietuvoje ketvirtosios kartos (4G) ryšio tinkle ir jau yra prieinamas daugiau nei 60 proc. šalies gyventojų. Įvertinus Telecentro indėlį diegiant pažangiausią mobiliojo ryšio technologiją „WiMAX“, bendrovė 2010 m. tapo projekto „Pagaminta Lietuvoje“ laureatu nominacijoje „Už inovatyvius sprendimus versle“, taip pat nacionalinio konkurso „Inovacijų prizas 2010“ laureatu inovatyvios įmonės kategorijoje. Šiemet Telecentras toliau plės ir modernizuos „WiMAX“ ryšio tinklą, klientams planuojama suteikti dar spartesnį maksimalų 4G interneto MEZON ryšį ir pasiūlyti naujų įrenginių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)