Su „MEZON plius“ USB modemu mobilusis internetas prieinamas visoje Lietuvoje  (0)

4G interneto MEZON klientams Telecentras pasiūlė universalų USB modemą „MEZON plius“. Su naujuoju įrenginiu mobilusis internetas kompiuteryje prieinamas ne tik 4G „WiMAX“, bet ir GSM ryšio tinkluose visoje Lietuvoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„USB modemas „MEZON plius“ suteikia galimybę peržengti 4G „WiMAX“ tinklo ribas ir mobiliuoju internetu naudotis visoje šalyje – ne tik mūsų, bet prireikus ir bet kurio pasirinkto GSM ryšio operatoriaus tinkluose“, – teigia Telecentro „WiMAX“ projekto vadovas Mindaugas Kuprys. Anot jo, Telecentras toliau plečia 4G „WiMAX“ ryšio tinklą, kuris jau dabar yra antras pagal dydį plačiajuosčio mobiliojo ryšio tinklas Lietuvoje, bet kartu savo klientams suteikia galimybę naudotis atsarginiu kitų operatorių ryšiu.

„Tereikia į „MEZON plius“ USB modemą įsidėti bet kurio kito mobiliojo ryšio operatoriaus SIM kortelę, o kurio operatoriaus tinklą pasirinkti kaip atsarginį, klientas nusprendžia pats“, – pasakoja Mindaugas Kuprys.

Naujasis USB modemas veikia keturių technologijų sistemose. Už 4G „WiMAX“ tinklo aprėpties ribų jis automatiškai persijungia į pasirinktą atsarginį mobiliojo ryšio tinklą. „MEZON plius“ modemą įsigijusiems klientams lengvai prieinamas ne tik spartusis 4G internetas MEZON, bet ir EDGE, HSDPA ir GPRS tinkluose veikiantis interneto ryšys.

Nuo šių metų birželio vidurio 4G interneto MEZON klientai taip pat turi galimybę naudotis tik jiems skirtomis „WiFi“ prieigos zonomis. Prie interneto čia galima nemokamai jungtis ir kompiuteriais, ir išmaniaisiais telefonais. Jokios papildomos įrangos tam nereikia. Lietuvos kaimuose ir mažose gyvenvietėse jau yra sukurta 1000 „WiFi MEZON klientams“ zonų, o ateityje jų skaičius dar padidės.

„Išnaudodami visas suteiktas ryšio galimybes, mobiliuoju internetu mūsų klientai gali naudotis visur. Be to, mes taikome lanksčią kainodarą ir siūlome itin platų įrangos pasirinkimą“, – tvirtina Mindaugas Kuprys.

Be USB modemų, pritaikytų individualiam naudojimui, 4G interneto MEZON klientai gali pasirinkti ir keliems vartotojams skirtus įrenginius: stacionarius maršruto parinktuvus, kurie dažniausiai naudojami biuruose ar individualiuose gyvenamuose namuose, arba nešiojamąjį kišeninį maršruto parinktuvą MEZON YZI – per jį prie interneto galima jungtis ne tik keliais kompiuteriais, bet ir išmaniaisiais telefonais bei kitais įrenginiais, kuriuose yra įdiegta „WiFi“ ryšio sąsaja.

Telecentras taip pat prekiauja įvairių prekės ženklų nešiojamaisiais kompiuteriais, tarp jų – ir išskirtiniu  kišeniniu kompiuteriu „UMID Mbook M1“ su integruotu 4G „WiMAX“ ryšio modemu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)