„Apple“ kompiuterių gerbėjams siūlomas 4G internetas MEZON  (0)

AB Lietuvos radijo ir televizijos centras (Telecentras), pabrėždamas mobiliojo 4G interneto MEZON suderinamumą su „Apple“ įranga, išplėtė siūlomų kompiuterių asortimentą naujuoju „Apple Macbook Pro”. Šį kompiuterį pasirinkusiems klientams suteikiama galimybė USB modemą įsigyti už 1 litą bei 4 mėnesius MEZON internetu naudotis nemokamai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Terminuotų sutarčių pasirašyti nereikia. „Mobilusis MEZON internetas veikia įjungus USB modemą į bet kurį kompiuterį, tiek stalo, tiek ir nešiojamąjį, jis puikiai dera ir su išskirtiniais „Apple“. Norėdami į tai atkreipti „Apple“ gerbėjų dėmesį siūlome MEZON akciją specialiai jiems“, – sako Telecentro komercijos direktorius Egidijus Ropė.

Jo teigimu, „Apple Macbook Pro” kompiuterį įsigiję klientai ne tik mokės simbolinę sumą už MEZON interneto USB modemą, bet ir 4 mėnesius nemokamai naudosis pačiu geriausiu MEZON interneto planu „Pramogauk“. Šis planas suteikia didžiausią ryšio greitaveiką ir neriboja siunčiamų duomenų kiekio. Planą bus galima pasikeisti pagal individualius poreikius.

„Ištobulinto dizaino „Apple Macbook Pro” yra plonas ir lengvas, jo monitorius – 13 colių dydžio, o korpusas itin patvarus. Įkrautas akumuliatorius be papildomo energijos šaltinio veikia iki 10 valandų. Šį kompiuterį patogu nešiotis, jis ypač tinka naudojantis mobiliuoju 4G internetu MEZON“, – tvirtina Egidijus Ropė.

„Apple Macbook Pro” taip pat pasižymi didesne darbo sparta, jo klavišai yra patogiai išgaubti pagal pirštų formą, o LED foninis ekrano apšvietimas užtikrina gerą vaizdo kokybę. Apšviečiama ir klaviatūra, todėl net prietemoje su šiuo kompiuteriu galima patogiai dirbti. Be to, ekranas tausoja energiją, neturi gyvsidabrio ir arseno, todėl yra labiau ekologiškas.

Akcijos pasiūlymu galima pasinaudoti MEZON pardavimo salonuose Vilniuje (PPC „Akropolis“ ir PLC „Panorama“) bei Klaipėdoje (PPC „Akropolis“) iki šių metų rugpjūčio 15 dienos. Mac operacinės sistemos tvarkykles lengva atsisiųsti bei įsidiegti vadovaujantis nuorodomis ir paaiškinimais, pateiktais MEZON interneto svetainėje. Telecentro komercijos direktoriaus teigimu, nebus užmiršti ir tie „Apple“ gerbėjai, kurie jau turi įsigiję ir naudojasi šios korporacijos pagamintais kompiuteriais. Bet kuriame MEZON interneto pardavimo salone iki rugpjūčio 15 dienos jiems taip pat galios specialios nuolaidos.

Telecentras šiuo metu yra vienintelis 4G mobiliojo ryšio operatorius Lietuvoje. MEZON – sparčiausias mobilusis internetas rinkoje: viename „WiMAX“ tinklo bazinės stoties sektoriuje užtikrinama iki 40 Mb/s ryšio greitaveika, kuri yra penkis kartus didesnė nei teikiama viename sektoriuje 3G ryšiu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)