Mobiliojo 4G interneto MEZON vartotojams – išankstinio mokėjimo paslauga  (0)

AB Lietuvos radijo ir televizijos centras (Telecentras) praneša, kad mobiliojo 4G interneto MEZON vartotojai nuo šiol gali naudotis išankstinio mokėjimo paslauga. Mokant tokiu būdu nebereikia pasirašyti jokių sutarčių, lengva planuoti ir kontroliuoti išlaidas internetui. Be to, MEZON klientai moka ne už naudojimosi internetu laiką, bet už siųstų duomenų kiekį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Išankstinis MEZON paslaugų apmokėjimas neįpareigoja – moki tiksliai tiek, kiek siunti duomenų. Laikas, kai naudojiesi internetu nesiųsdamas duomenų, nekainuoja nieko. Be to, nereikia pateikti asmens duomenų ir nereikia pasirašyti sutarčių. Daugeliui toks mokėjimo būdas padės saugiai ir lengvai  valdyti asmeninius finansus”, – sako Telecentro komercijos direktorius Egidijus Ropė. Jo teigimu, išankstinis mokėjimas ypač turėtų sudominti moksleivius, kurie dar negali patys prisiimti įsipareigojimų pasirašydami sutartis, tačiau trokšta naudotis pažangiausia mobiliojo ryšio technologija. Tėvams išankstinio MEZON mokėjimo paslauga – tai būdas kontroliuoti vaikų išlaidas internetui.

„Nauja paslauga taip pat naudinga verslininkams, užsienio svečiams ir visiems, kas mobiliuoju internetu nesinaudoja nuolat, bet nori turėti prieigą iš karto, kai tik jos prireiks – ne tik namuose, bet ir komandiruočių, atostogų ar kitų išvykų metu“, – tvirtina Egidijus Ropė. Jis pabrėžia, kad išankstinio mokėjimo paslaugos vartotojai naudojasi sparčiausiu mobiliuoju ryšiu – tokiu, kokiu naudojasi ir geriausių MEZON interneto planų su terminuotomis ar neterminuotomis sutartimis vartotojai. 4G interneto MEZON klientams suteikiama iki 10 megabitų per sekundę (Mb/s) greitaveika tinka didelės apimties bylų siuntimui bei gavimui.

Išankstinį mokėjimą pasirinkę MEZON interneto klientai papildo savo sąskaitą tam tikra pasirinkta suma, kuri vėliau išskaičiuojama pagal siųstų duomenų kiekį – po du centus už vieną megabaitą. Kartu su 4G interneto MEZON išankstinio mokėjimo pakuote kiekvienas pirkėjas nemokamai gauna pradinį 20 litų vertės kreditą. Jį išnaudojus, sąskaitą galima papildyti 10-100 litų vertės nominalais.

Išankstinio mokėjimo pakuotes (kartus su MEZON interneto USB modemu) galima įsigyti MEZON pardavimo salonuose arba užsisakant elektroninėje parduotuvėje www.mezon.lt – įranga tokiu atveju pristatoma nemokamai visoje Lietuvoje. Papildyti savo išankstinio mokėjimo sąskaitą MEZON klientai gali dviem būdais: MEZON pardavimo salonuose arba naudodamiesi elektroninės bankininkystės paslaugomis – apsilankę MEZON internetinėje parduotuvėje ar savitarnos portale. Netrukus bus pasiūlyta galimybė pasipildyti sąskaitą ir loterijos „Perlas“ terminaluose.

Statistiniais duomenimis, kas penktas naujas interneto vartotojas Lietuvoje renkasi 4G internetą MEZON. Pažangiausio mobilaus interneto paslauga jau prieinama 50 procentų šalies gyventojų, „WiMAX“ ryšio tinklas toliau plečiamas. Praėjusiais metais 4G internetas MEZON buvo apdovanotas „Inovatyvaus produkto“ prizu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(0)
(1)

Komentarai (0)