Telecentras skatina elektroninę prekybą interneto paslaugų bei įrangos nuolaidomis  (0)

AB Lietuvos radijo ir televizijos centras (Telecentras) praneša, kad interneto svetainėje www.mezon.lt veikiančioje elektroninėje parduotuvėje 4G interneto MEZON klientai paslaugas bei įrangą nuo šiol gali įsigyti pigiau nei pardavimo salonuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

MEZON paslaugoms taikoma 10 proc. nuolaida, o USB modemą elektroniniu būdu galima įsigyti su 20 proc. nuolaida arba net už 1 litą. „Elektroninė prekyba naudinga tiek klientui, tiek ir pardavėjui – taip taupome laiką ir darbo sąnaudas. Suteikdami MEZON interneto vartotojams nuolaidų elektroninėje parduotuvėje, norime juos dar labiau paskatinti naudotis itin patogiu paslaugų ir prekių užsakymo būdu“, – sako Telecentro komercijos direktorius Egidijus Ropė.

Anot jo, skatindama savo klientus naudotis elektroninės parduotuvės privalumais, bendrovė prisideda prie bendro elektroninės prekybos populiarinimo Lietuvoje. „Pusmetį veikianti MEZON elektroninė parduotuvė iki šiol pritraukdavo daugiausiai tų klientų, kurie jau yra įpratę naudotis elektroninėmis paslaugomis ir jomis pasitiki, juolab, kad visos interneto svetainėje www.mezon.lt užsakytos prekės šalies gyventojams pristatomos nemokamai“, – komentuoja Egidijus Ropė. Komercijos direktorius pabrėžia, kad nuolaidos yra labai reikšminga paskata klientui, todėl nauja priemonė, jo įsitikinimu, turėtų pritraukti dar daugiau elektroninės parduotuvės lankytojų. Bendrovės tikslas – elektroniniu būdu parduoti apie 25-30 proc. MEZON interneto paslaugų ir kompiuterinės įrangos.

Sudarius 12, 24 arba 36 mėnesių sutartis elektroninėje parduotuvėje 4G interneto MEZON planus „Nevaržyk“ ir „Pramogauk“ dabar galima užsisakyti su 10 proc. nuolaida, tokia pati nuolaida suteikiama ir neterminuotą sutartį pasirašiusiems plano „Bendrauk“ vartotojams. Nuolaidos galioja visą sutarties galiojimo laikotarpį. Visi trys planai suteikia galimybę duomenis internetu siųsti neribotai.

„Atsižvelgdami į klientų pageidavimus, suteikėme galimybę pigiau įsigyti ir MEZON interneto USB modemus. Elektroninėje parduotuvėje pasirašius 12 ir 24 mėnesių „Nevaržyk“ ir „Pramogauk“ planų sutartis, USB modemą galima įsigyti su 20 proc. nuolaida, o pasirašiusiems šių planų 36 mėnesių sutartis USB modemas kainuoja vos 1 Lt“, – sako Egidijus Ropė. Belaidžio interneto MEZON elektroninės prekybos sistema yra viena iš nedaugelio Lietuvoje, suteikiančių galimybę internetu užsisakyti ne tik prekes, bet ir paslaugas. Be to, MEZON paslaugų sutartį galima pasirašyti elektroniniu parašu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)